Rámehet egy kapcsolat (jegyben járunk), arra hogy nem vállaltunk gyereket?
20 éves lány vagyok, 9 hónapja van egy komoly kapcsolatom, 8 hónapja együtt is élünk. A születésnapom előtt 2 nappal abortuszom volt.
Megbeszéltük a párommal, hogy még nem vállaljuk, mert fiatal a kapcsolat, 1 szobás lakásban élünk és még tanulok.
Szóval közös döntés volt. Ismerősök azt tapasztalták, hogy ilyen helyzetben nagy eséllyel rámegy a kapcsolat.
Tényleg létezik ilyen????
9 hónapja vagytok együtt minek vállalnátok még gyereket, te amúgy is tanulsz még
Ismerősök azt tapasztalták, hogy ilyen helyzetben nagy eséllyel rámegy a kapcsolat
És milyen az ilyen helyzet? Az hogy volt egy abortuszod?!Ha szétmentek akkor nem ez miatt
Szia!
Én nem gondolom azt,hogy rá kellene mennie. Nagyon fiatal vagy még. Egyébként meg közös döntés volt. Ráértek még.
Személyes tapasztalatom ugyan nincs ilyen téren, de szerintem arra hamarabb megy rá a kapcsolat, ha a semmire vállalnak gyereket a felek. Gondolj csak bele, kicsi a lakás, a baba folyton sír, ha valamelyikőtök fáradt, még el sem tud vonulni egy szobával arrébb egy kicsit pihenni, így ingerültek lesztek, veszekedtek. Ezen kívül ha nincs meg a kellő pénz, amiatt is feszült az ember, szintén veszekedés a vége. Ráadásul félbeszakítanád a tanulmányaidat, ami nélkül elhelyezkedni sem nagyon tudnál a későbbiekben, megint oda jutunk, h kevesebb pénz, nagyobb feszültség.
Persze itt nem csak a pénzen van a hangsúly, de szerintem alaptalan a feltevés, amit az ismerőseid állítanak.
utolsó mennyire igazad van.
Pont akkor megy rá a kapcsolat ha a semmire szülsz.
Akkor menne rá a kapcsolat ha már 30 fölött lennétek és egyikőtök akar a másik nem. Az ismerős hülyeséget beszél.
Az ismerősök azt tapasztalták?
Nos, nem az ismerősök statisztikáján múlik, hogy együtt maradtok-e.
Egyébként a leírt körülményeket figyelembe véve, nagyobb eséllyel mentetek volna szét, ha megtartod a babát.
A vőlegényem jól keres, nincs hitele, szóval megéltünk volna 1 fizetésből, babával.
A főnökétől tudna kérni pénzt, hogy átmenjünk egy nagyobb lakásba. (kamatmentesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!