Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?
Szerintem szituációtól függ.
Nem kötelező mindenben egyeznetek és ez főleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringőre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének!
Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot.
Minden jót!
Ha jól értem,nem a leendő anyós nem adott neked igazat,hanem a párod.
Ha így van,akkor beszéld meg vele,mert később rosszabb lehet.Esetleg,ha az anyósjelölttel normális a viszonyod,a párod előtt megkérdezheted tőle,hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának.
Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma.
(Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggő a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részéről. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer.
Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentősége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
Hát igen, úgy volna jó, ha mások előtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni.
De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem.
Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
szia!
eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az,amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengető dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert később ebből jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd őrlődni a társa meg az anyja között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!