Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyok miért dugnak ilyen könnyen félre?
3. ilyen nő két év alatt. Mind 30 alatt a vőlegényükkel együtt, diplomásak, jól keresnek magukban is, három-öt éve már együtt. Képek és elmondás alapján a srácok tipikus jófiúk, pedig jól néznek ki, az egyik szerintem nálam is jobban nézett ki, ja és egy akkora alfahím casanovának sem tartom magam azért.
Ez a mostani olyanokat enged meg nekem, amit a vőlegényének soha és csak később, már szex után mondta hogy van valakije. Egy másik, na ez nekem is sok volt, azt mondta babát akarnak és lehetne akár tőlem is, úgyse derülne ki, de arra nemet mondtam, mert szerintem csak engem akart volna behálózni vele.
Jó eddig sem voltam 100% biztos, hogy családot akarok, de ezek után még kevésbé.
A rövid válasz: mert a nők egészen másfajta férfiakat tartanak szexuálisan vonzónak, mint amilyet házasságra meg tudnak kapni.
Hosszabb válasz: amikor eljön a házasság és családalapítás ideje, a nők jellemzően egészen más férfit választanak, mint korábban, olyat, akivel hosszútávon az anyagi biztonságot be tudják maguknak és utódainak biztosítani. Ezzel szemben azok a férfiak, akik szexuálisan vonzóak, rendszerint a rosszfiú típusú férfiak, öntörvényűek, megbízhatatlanok és általában hallani sem akarnak semmifajta elkötelezettségről. A nők tehát kényszerből összeállnak olyan férfiakkal, akikhez nem különösebben vonzódnak és ennek megfelelően a legminimálisabb szexre hajlandóak csak, azt is általában csak addig, míg meg nem volt az esküvő. Mert azért azzal tisztában vannak, hogy szexmegvonással szívatni egy férfit esküvő előtt nem éppen okos dolog, utána meg úgysem számít, mit akar a férfi. Persze a nőknek ettől meg vannak szexuális igényei, ezt oldják meg olyenképp, mint ahogy a kérdezővel megesik. Mindez remekül működik, amíg a nőknél a punci és van elég naiv, balek férfi, aki elhiszi, hogy leendő felesége mennyire szerelmes belé, miközben neki csak a pénzforrás szerep jut egy szexmentes, borzalmas házasságban.
Bingó 13-as teljesen így van,nem minden esetben de a 90%-ban a nő igazából igazi kigyúrt macsóra élvezz el.
Nekem is volt mennyasszonnyal dolgom,baromira nem vok büszke rá,egy hétre rá ment férjhez hogy lefeküdt velem és csak utána mondta el szex után(ha ezt tudom elhajtom szépen),de mindent megcsináltam vele,szájba élvezés,arcra.
Pontosan azért mert talált egy lúzer gyereket akit ugráltathat,és majd beszüli neki a gyereket,aztán szexmentes évek következnek,sajnos ez tradícionális sok esetben.
Mert nem szeretik a pàrjukat, nem boldogok mellette, nincsenek kielégítve és gerincük sincs azt mondani hogy szakítsunk, aztàn új kant keresni.
Ez amúgy nemtől függetlenül így van.
A hűség érzés, döntés és jellem kérdése. Én előbb dobtam a vőlegényem, aztàn mentem a magam útjàn, később férjhez is nyilvàn màshoz, nem csaltam mert undorítónak tartom és ennél többre becsülöm magam. Még egy szar kapcsolatot is tiszteltem annyira, hogy előbb vèget vessek neki. Mondhatnàm azt is, hogy vannak elveim. Vannak emberek akikben ezek nincsenek meg. Még önmagukkal szemben sem sajnos. Ez van.
#13:
"Ezzel szemben azok a férfiak, akik szexuálisan vonzóak, rendszerint a rosszfiú típusú férfiak, öntörvényűek, megbízhatatlanok és általában hallani sem akarnak semmifajta elkötelezettségről. "
Ja, de ezt ám a világért se vallanák be. Helyette megy a süket duma arról, hogy "hát, legyen kedves, hűséges, hozzon virágot", meg a többi női f**ság. Bazi képmutatóak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!