Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A menyasszonyok miért dugnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyok miért dugnak ilyen könnyen félre?

Figyelt kérdés

3. ilyen nő két év alatt. Mind 30 alatt a vőlegényükkel együtt, diplomásak, jól keresnek magukban is, három-öt éve már együtt. Képek és elmondás alapján a srácok tipikus jófiúk, pedig jól néznek ki, az egyik szerintem nálam is jobban nézett ki, ja és egy akkora alfahím casanovának sem tartom magam azért.

Ez a mostani olyanokat enged meg nekem, amit a vőlegényének soha és csak később, már szex után mondta hogy van valakije. Egy másik, na ez nekem is sok volt, azt mondta babát akarnak és lehetne akár tőlem is, úgyse derülne ki, de arra nemet mondtam, mert szerintem csak engem akart volna behálózni vele.

Jó eddig sem voltam 100% biztos, hogy családot akarok, de ezek után még kevésbé.

2018. nov. 28. 12:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Unokatesómat a vőlegénye csalta meg...

Munkatársam eljegyezte a barátnőjét és most csajozni akar, mert nem élte ki magát.

Emberek nagy része hűtlen, nemtől függetlenül.

A többit nem tudom értelmezni.

2018. nov. 28. 12:10
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
A vőlegények is könnyen félredugnak, csak nem veled. Ezért nem tudsz róluk. Ha az éremnek csak az egyik oldalát látod, az nem jelenti azt, hogy nincs másik oldala is.
2018. nov. 28. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

"Hun házasodunk hun meg elválunk

különb féle jerekekkel kísérletezünk."

(Weöres S.)

2018. nov. 28. 12:12
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Egyfajta kapuzárási pánik (mindkét nemnél), még ki akarja élni magát, mielőtt kimondja az igent.

A másik fele meg túlságosan biztonságban érzi magát, most már megvan, elérte, amit akart, és új kihívást keres.

De a legegyszerűbb oka az, hogy egyik se hűséges típus, eljegyzés előtt is ilyen volt, és esküvő után is ilyen lesz.

(Velem is volt ilyen, hogy szombaton kiteszik a fb-ra, hogy eljegyezték egymást, nagy látványos lànykérés, vasárnap meg rám írt a kedves vőlegény, elég egyértelmű okból. Mondjuk én elküldtem a pichàba.)

2018. nov. 28. 12:26
 5/19 A kérdező kommentje:

1-2. Jó-jó, a férfiak is biztos. De a nők miért? Ez a kérdés.

4.

Ezt már beszélgettünk barátaimmal is, hogy nagyobb az esélyed elmenni a kaszinóba, feltenni mindenedet a feketére és nyerni, mint arra hogy olyan társat találj aki nem csal meg/együtt lesztek még 20 év múlva normálisan/fel tudtok nevelni normálisan pár gyereket. És emiatt én konkrétan inkább nem is akarok családot, gyereket így. Ennek a biztonságról kellene szólnia, az otthon és család mint utolsó védelmi vonal a világban, nem arról hogy még ott ba szhatnák át a legjobban. És mondom, ilyen 10 éven belüli 50% feletti válási arányokról beszélünk, azon kívül is mennyi megcsalásról, simán rossz kapcsolatról tudunk. Érted mire gondolok, amikor azt mondom hogy ebbe így nem, ugye?

2018. nov. 28. 12:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

#5 Jó-jó, a férfiak is biztos. De a nők miért? Ez a kérdés.

Mondjuk ugyanazért, amiért a férfiak? Ösztön, kíváncsiság, hajtja a vére? Miért lenne más oka, mint egy férfinál? Képzeld el, a nők is emberek, nem más bolygóról jöttünk. Vannak hűséges és hűtlen emberek, nemtől függetlenül.

2018. nov. 28. 12:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert tetszik nekik, hogy más is kívánja őket..

(Pasiknál ugyanez)

2018. nov. 28. 13:30
 8/19 anonim ***** válasza:
10%

Legtöbb esetben mert a pali amúgy egy bétahím meg sokszor igazából a párok nem azzal vannak együtt akivel lenni szeretnének,hanem sebtapasz effektus van.

Itt vagy az van,hogy beéri a sráccal,de közben meg más palira vágyik és ha adódik alkalom akkor alá is fekszik,a férjével meg el van valamennyire.

Ha megkérdeznéd,hogy tényleg vele akarna lenni de tiszta szívből nem mondana rá igent a 85%.

Sajnos ez megy manapság.

2018. nov. 28. 13:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. És még mennyi megcsalásra nem derül fény, vagy ha igen akkor valahogy megbeszélik és maradnak együtt.

Én is ismerek embereket akik a párjukért tűzbe tennék a kezüket és fel sem világosítom őket egyrészt mert nem az én dolgom másrészt talán el sem hinnék és ugyis én lennék a rossz.

Mindent beszámítva kqrva sok a megcsalások százaléka a kapcsolatokban. Elrettentően sok.

Meg azok százaléka is akik azt hiszik őket ez nem érinti.

2018. nov. 28. 14:06
 10/19 anonim ***** válasza:
25%
Pontosan 9-es de erről a másik fél vastagon tehet,mert nem azt nyújtja amit az elején például vagy belekényelmesedik a kapcsolatba.
2018. nov. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!