Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hány évesen jegyeztek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen jegyeztek el, kérték meg a kezed?

Figyelt kérdés
Kort nemet írjátok és hogy hogyan történt :)

2018. nov. 27. 20:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
27 éves voltam
2018. dec. 12. 19:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

27 éves voltam, amikor a férjem megkérte a kezemet és pár hónappal később, még ugyanabban az évben össze is házasodtunk.

Akkor már 7 éve voltunk együtt. Elcsalt kirándulni, nagyon szépen megszervezte az egész napot. Először elvitt moziba, azután étterembe is, kaptam tőle egy szál vörös rózsát, majd ebéd után egy kis szigeten sétálgattunk éppen, amikor egyszer csak letérdelt elém és feltette a nagy kérdést. Nagyon romantikus volt. :)

2018. dec. 27. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:
66%
Én 18, ő 19 éves volt. Szalagavató tánc végén, mindenki előtt a suliban. Elsírtam magam olyan boldog voltam. 20 éves voltam mikor összeházasodtunk, ő 21. Most vagyunk 5 éves hazasok.
2018. dec. 27. 21:32
 24/25 anonim válasza:
55%

Először 18 évesen akarták. Mikor megtudtam, még elötte szakítottam. A következő párom 4x ugrott neki a dolognak, de őt sem tudtam férjemként elképzelni. Szóval az a kapcsolat is véget ért. Most ott tartok, hogy találtam egy olyan embert, akit mindig is szerettem volna. Na, ő viszont nem akar házasodni 😏 hiába, a karma dolgozik😏😏

26N

2019. aug. 26. 04:29
 25/25 anonim ***** válasza:
#24! Milyen ismerős ez a karma dolog. Két férfi is volt az életemben, akik elvettek volna (23 és 27 évesen), de nekem ők nem kellettek férjként. Majd 28 évesen összejöttem egy olyan emberrel, akihez hozzámentem volna, de neki soha eszébe sem jutott elvenni engem, 5 évig voltunk együtt. Majd ezt követően 34 évesen összejöttem álmaim férfijával, vele érzem a legjobban, hogy a felesége lennék. Bő 2 éve vagyunk együtt, de nyilván nem lesz olyan szerencsém, hogy pont ő vegyen majd el, hiszen 36 évig nem volt ebben szerencsém, képtelenség, hogy ez pont most forduljon át. Én már nem hiszek abban, hogy valaha feleség leszek. Igen, ez karma... Nem igazán értem mivel érdemeltem ezt ki, hiszen szándékosan soha senkit nem bántottam. Dehát ez van. Ilyen ez. Ember tervez, Isten végez...
2022. jún. 26. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!