Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jegyeztek el, kérték meg a kezed?
27 éves voltam, amikor a férjem megkérte a kezemet és pár hónappal később, még ugyanabban az évben össze is házasodtunk.
Akkor már 7 éve voltunk együtt. Elcsalt kirándulni, nagyon szépen megszervezte az egész napot. Először elvitt moziba, azután étterembe is, kaptam tőle egy szál vörös rózsát, majd ebéd után egy kis szigeten sétálgattunk éppen, amikor egyszer csak letérdelt elém és feltette a nagy kérdést. Nagyon romantikus volt. :)
Először 18 évesen akarták. Mikor megtudtam, még elötte szakítottam. A következő párom 4x ugrott neki a dolognak, de őt sem tudtam férjemként elképzelni. Szóval az a kapcsolat is véget ért. Most ott tartok, hogy találtam egy olyan embert, akit mindig is szerettem volna. Na, ő viszont nem akar házasodni 😏 hiába, a karma dolgozik😏😏
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!