Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, nektek hogyan kérték meg a kezeteket? Uraim, hogyan kértétek meg a párotokat, hogy legyen a feleségetek?
1. feleségemnél: Állandóan ezzel csesztetnek a rokonok, kollegák, hogy mikor jegyezlek el, és már nagyon unom. Te mit szólnál hozzá, meg a szüleid? Könnyekig ható igen volt a válasz.
2. feleségemnél: Jól van egye- b@...sza elveszlek, csak ne dobj ki a lakásodból. 5 éve a feleségem :)
Egy romantikus kiruccanás alatt, egy csendes, parkban, ahol épp nem járt arra senki, egyszer csak elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést.
Semmi cicoma, cirkuszi mutatvány, flash mob vagy hasonló nem kellett. Nem a mi műfajunk, nincs rá igénye egyikünknek se.
1. megbeszéltük, hogy igen, együtt tervezünk élni, és mindketten szeretnénk esküvőt
2. aztán két hét múlva egy túrán meglepett a gyűrűvel :D
1 hónap kapcsolat utàn térdelt le elém, elmondta hogy szeret, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte lennék e a felesége:) Ennek pont tegnap volt 8 éve.
6,5 éve vagyunk hàzasok.:)
1. Egyszer mondtam neki h ezen a teraszon szivesen meginnek egy kavet vele egy verofenyes vasarnap reggel. Oda foglalt asztalt. A hely egy menza volt:))) bementunk,mondta h Xy nevre foglalt asztalt,total ures volt a hely,pincer ramutatott egy 4szemelyre teritett asztalra h ez jo lesz-e? Majd leszedett 2 teriteket. Alig kezdtunk enni amikor megjelent egy szintiboy es elkezdett Zambo Jimmy dalokat enekelni,sirva nyihogtam h ilyen "mazlistak" is csak mi lehetunk,kozben bepusziltunk egy uveg bort (nem iszok es nem is birom) es mire feltette a nagy kerdest mar nagyon kapatosan sirva a nyakaba ugrottam majd hazafele tobb kiterovel setaltunk h kijozanodjak:)
2. Egy kellemes 4es vacsora utan elbucsuztunk a masik partol,parim pedig mondta h meg ne setaljunk haza,nezzuk meg a fenyeket a varos felett (Karacsony elott voltunk), majd elovett egy szamomra keszittetett gyurut es megkerdezte h lennek-e a felesege. Semmi sallang,de tudta h nem is vagyom tobbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!