Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Államvizsga előtt, vagy utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Államvizsga előtt, vagy utána jegyezzem el?

Figyelt kérdés

A barátnőm két hónap múlva államvizsgázik orvosi egyetemen, és el akarom jegyezni. Szerintetek melyik az alkalmasabb időpont? :)

Szeretnék arra a pár napra szervezni valamit ennek alkalmából, ez persze alapból egy kicsit az államvizsga előtti alkalom ellen szól, mivel gondolom ilyenkor mindenki inkább készülne. Na és olyan szempontból, hogy adna esetleg neki egy kis löketet hozzá, szerintetek jót tenne, vagy inkább pont, hogy összezavarja az embert egy ilyen jellegű esemény egy nagy vizsga előtt?

2018. szept. 5. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem várd meg a vizsgát, nehogy meglepetés érjen.
2018. szept. 5. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Utána. Most másra koncentrál. Nem erőt adnak, hanem elterelné a figyelmét. A változás, akkor is, ha pozitív, stressz. Élje át, élje meg az államvizsgát, legyen túl rajta, és idővel utána kérd meg, ne kösd össze a kettőt, mert másról szól. Nagyon másról.
2018. szept. 5. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
most hagyd tanulni.
2018. szept. 5. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tenném ugyanarra a napra az eljegyzést. Kicsit olyan hatású, mint amikor karácsonykor csesznek az emberek ajándékot venni egymásnak, inkább letudják az egészet egy eljegyzéssel (ha már olyan irànyba halad a kapcsolatuk).

Szerintem keress egy semleges időpontot, és legyen meglepetés számára! Az államvizsgája napját pedig hagyd meg annak, hogy orvos lett!

2018. szept. 5. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp utána.
2018. szept. 5. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Ugyanarra a napra semmiképp nem tenném, max jóval előtte, vagy jóval utána. De örülök, hogy ilyen válaszokat kaptam, mert szerintem is jobb utána :)
2018. szept. 5. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Utána! Én biztos, hogy nem tudnék ezután 100%-ig a vizsgára koncentrálni. :)
2018. szept. 5. 15:30
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Majd ha belátható időn belül (1-2 év) össze is házasodtok. De amúgy inkább utána. Mivel az eljegyzés a jövőről szóló közös döntés (kéne hogy legyen), így ezt egy nyugodt időpontban jó megbeszélni, nem a felkészülés kellős közepén.
2018. szept. 5. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Akkor is eljegyzed ha megbukik?
2018. szept. 5. 16:54
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es, igen, miért? :D
2018. szept. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!