Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért jegyzitek el a párotokat ha utána évekig nincs esküvő?
Mert én nem akartam de a barátnőm már rendesen remegett érte. Egyszerűbb volt megkérni és így csendbe van,mint minden hónapba azt hallgatni, hogy kérjem meg.
Megvárta volna azt amikor már én is készen állok rá, akkor egy évig sem lett volna menyasszony.
Ismeretségi körömbe 90% ezért jár jegybe 5-6évig is.
"Amíg készen áll", "ezért járnak 5-6 évig jegyben". És nyilván az eljegyzés sem 1 év után jön..
Aha...tehát felnőtt férfiként nem vagytok képesek(utalok itt most néhány emberre) eldönteni 5-6 év alatt(vagy ennél is több..), hogy akarjátok e a nőt...
Értem én hogy vannak hátráltató tényezők, de nem akarnék együtt lenni a párommal ha azzal a kifgással élne, hogy még nem áll készen. Bullshit. Nem engem akar, ennyi.
Most komolyan, mire kell készen állni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!