Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért jegyzitek el a párotokat ha utána évekig nincs esküvő?
# 10/13
Persze hisz minek lennék vele ha nem terveznék vele hosszútávon. De esküvő utána gyerekhez nem elég a szeretett meg hogy akarunk esküvőt.
Én megmondtam 30 éves korom előtt nem házasodok, ő akart gyűrűt megkapta. Én meg 30 után akarok házasodni és ezek után elvárható, hogy én is megkapjam amit akarok.
Azért kértem meg a feleségem kezét, mert szerettem volna hogy tudja, érezze, nem csak járogatunk, hanem annál komolyabb a dolog, komolyan terveztem vele, és el akartam venni amint lehet. Ez akkor másfél évet jelentett, mert még mindketten tanultunk. Szóval csak addig vártunk az esküvővel, amíg feltétlenül muszáj volt, de még így is több volt, mint az állítólag szokásos 1 év.
17 hónap jegyesség után el is vettem. 22 éves voltam akkor. Ha visszanézek, szívem szerint hamarabb elvettem volna, de míg nem volt állandó munkánk, nem tehettük meg.
Van aki azért kéri meg a barátnője kezét, mert már 5-6, x éve járnak, de a pasi még mindig nem veszi komolyan, csak dugni jó a nő. A nőnek viszont csak elszállnak az évei, és aggódik. Netán Rágja a pasi fülét, az pedig ezzel befogja a száját egy időre.... aztán ha ez sem elég, vagy elveszi, vagy lelép valaki mással, hogy ne kelljen megházasodni, elköteleződni.
Van aki pedig szimplán azért teszi, hogy egyel feljebb lépjen a kapcsolat, és nem fontos, hogy pont 1 évvel később házasodjanak, de mégis erősíteni akarja az összetartozást.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!