Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak miért jegyzitek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért jegyzitek el a párotokat ha utána évekig nincs esküvő?

Figyelt kérdés
Pl 25-35 pasik véleményére lennék kíváncsi
2014. okt. 22. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem a 25-35 éves srácok azok,akik évekig jegyben járnak a nővel,és semmi.Ez inkább a fiatalabb korosztályra jellemző,ott pedig valaki már megválaszolta a kérdést:mert a csajok így jobban érzik magukat.És valószínű,hogy egy komoly gondolkodású 20-25 éves lánynak is elég,ha "csak" jegyben járnak még egy jó darabig.
2014. okt. 23. 03:48
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Én 22 éves lány vagyok, a párom a kapcsolatunk elején elmondta, hogyha működik, 3 éven belül elfog jegyezni, de nem árult el pontos dolgot, azt se, hogy majd csak úgy beállít-e vele vagy egyik ünnepen, csak ezt mondta. Én megnyugodtam, mert tudom, hogy szavahihető ember és gyakran beszél a közös jövőnkről! Decemberben leszünk 2 évesek. Így nyugodtabb a lelkem is, hogy az elején kikötötte ezt, nagyon ritkán említésre is kerül általa, így nem kell majd félnem, hogy akar-e komolyan engem vagy kétségei vannak velem szemben. Eleve nagyon pozitívan álltunk mindketten a kapcsolatunkhoz az elejétől kezdve, mindent átbeszéltünk, nem titkolózunk, nem hazudozunk és mindent, de tényleg mindent átbeszéltünk, mert előző kapcsolatainkban hónapok, évek múltán is értek minket eléggé meghökkentő és negatívan értve érdekes meglepetések. Mi együtt tervezzük az életünket, eljegyzés után 2 éven belül esküvő lesz, majd utána gyerek. Szerintem minden pasinak így kellene a barátnőjéhez viszonyulnia és nem hitegetni meg fájdítani a szívét évekig, hiszen minden nőnek legbelül ez a vágya! Nem hiszem, hogy ennek 5-6 évig el kellene húzódnia és addig ne tudná eldönteni az ember, hogy akarja-e vagy sem! A barátom, ha nem is a legelején, már döntött és én is, ehhez nem kell még több évig várni, ezt érezni kell! :) Ha nem érzed, már baj van... persze ez függ az anyagi helyzettől és hogy mennyire szereted a párodat, természetesen még sok körülménytől, de ha minden adott hozzá, akkor miért is ne? Miért kell ezzel várni? Mindenki maga dönti el persze, de érdemes ezt megvitatni a baráttal/barátnővel, mert később csak veszekedések lesznek ebből! Na meg jönnek a dumával, hogy egy gyűrű semmin sem változtat! Dehogynem! Számít! Persze vannak párok, akiknek tök mindegy, vagy nem akarnak házasodni, jegyben járni, több év is elég nekik, persze ilyen is van, de akármennyire is kényes kérdés vagy ciki, ezt már szerintem a kapcsolat elején le kell tisztázni, mert csalódás lesz belőle ÁLTALÁBAN a lányok számára!
2014. okt. 23. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Előzővel egyetértek, én is 22 vagyok lány, nálunk az a gond, hogy mondta h majd szeretne házasodni, viszont azóta mintha megváltozott volna a véleménye, nem tudom mi lenne a jobb, ha most eljegyezne, de nem venne el még 5 évig, vagy h el sem jegyez...talán az, ha el sem jegyez :(
2014. okt. 23. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

# 10/13

Persze hisz minek lennék vele ha nem terveznék vele hosszútávon. De esküvő utána gyerekhez nem elég a szeretett meg hogy akarunk esküvőt.

Én megmondtam 30 éves korom előtt nem házasodok, ő akart gyűrűt megkapta. Én meg 30 után akarok házasodni és ezek után elvárható, hogy én is megkapjam amit akarok.

2014. okt. 23. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Én 25-30 év között akarok esküvőt és gyereket is, szóval nem kapkodjuk el, de a lelki biztonság, hogy megbízható ember mellett vagyok és tudom, hogy erről végképp egy erről a látásmódunk, így én emiatt nem idegeskedek :) Akármennyire féltek megkérdezni, cikinek vagy tabu ez a téma nálatok, ki kell nyitni a szátokat és átrágni, mert lehet benne vagy egy 2-3 éves kapcsolatban, erről nem nagyon beszéltetek és lehet a másiknak más lesz az elképzelése, mint Neked...
2014. okt. 23. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

Azért kértem meg a feleségem kezét, mert szerettem volna hogy tudja, érezze, nem csak járogatunk, hanem annál komolyabb a dolog, komolyan terveztem vele, és el akartam venni amint lehet. Ez akkor másfél évet jelentett, mert még mindketten tanultunk. Szóval csak addig vártunk az esküvővel, amíg feltétlenül muszáj volt, de még így is több volt, mint az állítólag szokásos 1 év.

17 hónap jegyesség után el is vettem. 22 éves voltam akkor. Ha visszanézek, szívem szerint hamarabb elvettem volna, de míg nem volt állandó munkánk, nem tehettük meg.

Van aki azért kéri meg a barátnője kezét, mert már 5-6, x éve járnak, de a pasi még mindig nem veszi komolyan, csak dugni jó a nő. A nőnek viszont csak elszállnak az évei, és aggódik. Netán Rágja a pasi fülét, az pedig ezzel befogja a száját egy időre.... aztán ha ez sem elég, vagy elveszi, vagy lelép valaki mással, hogy ne kelljen megházasodni, elköteleződni.

Van aki pedig szimplán azért teszi, hogy egyel feljebb lépjen a kapcsolat, és nem fontos, hogy pont 1 évvel később házasodjanak, de mégis erősíteni akarja az összetartozást.

25/F

2014. okt. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!