Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy nagy tömeg előtt kérné meg a kezeteket?
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy forgalmas helyen vagy nagy tömeg előtt kérné meg a kezeteket? Pl. egy rendezvényen, pályaudvaron, reptéren, munkahelyeteken?
Hogy reagálnátok rá?
Csalódott lennék, hogy annyira nem ismer, hogy 15 perc hírnévért képes lenne elcseszni életünk egyik legboldogabb pillanatát.
Viszont munka közben megkérni a lehető legbénább dolog szerintem. Ha repülőn dolgozik, akkor nyilván stewardess. Egy élmény lesz számára, amikor egy torka szakadtából visító gyerek, egy részeg angol legénybúcsús társaság vagy egyéb kellemetlen utasok jelenlétében egyszercsak előkapod a gyűrűt. Miközben mások éppen arra várnak, hogy kitöltse nekik a piát, vagy kezükbe nyomja a "fincsi" repülős kaját.
Attól függ, mit takar a nyilvános hely. Nem szeretek szerepelni, nem akarnék ilyen flashmob lánykérést, mikor körbegyűlik a tömeg.
De pl. nekem az egyik, ami nagyon tetszene, az az lenne, ha koncerten kérne meg, a tömeg közepén, mert az volt a legelső közös emlékünk. Na most, ez is nyilvános hely, meg sokan is vannak, de koncert alatt, a tömegben, a kutya se fog arra figyelni, hogy mit sugdos a fülembe. :D
Ugyanígy nem zavarna egy étterem, rendezvény vagy egyéb.
Szóval önmagában a nyilvános hellyel nincs baj, inkább azzal, hogyha parádé lesz a dologból. Neten vannak ezek a videók, mikor mikrofont hoz a srác, meg jönnek a megrendelt zenészek meg tudom is én... Na, ettől kiakadnék.
A múltkor a Városligetben sétáltunk, ott kérte meg egy srác a barátnőjét, zenét kapcsolt telefonról, táncolt vele meg minden. Nyilvános hely az is, voltak mások is, de nem a járókelőknek szólt a dolog, hanem a lánynak, így nem számított. Azért aranyosak voltak, persze nyilván nem szándékosan "lestük ki" a dolgot, pont a szomszéd padon ültünk, mikor megjelentek. :)
Szóval ilyen verzióban nem zavarna, pedig alapvetően én is zárkózott vagyok.
Kérdező, nem tudom, mi történt veletek azóta, de most olvastam ezt a cikket, és rögtön te jutottál eszembe.
Vigyázz, nehogy nálatok is hasonlóan rossz vége legyen.
A kettőnk életét érintő kérdéseknél, jobb szeretem kihagyni a családot is, nemhogy egy rakás vadidegent.
Szerencsére ismer, kettesben voltunk, amikor feltette a nagy kérdést a gyűrűvel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!