Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés tömeg előtt?
Szerintetek mi a jobb, tömeg előtt vagy négyszemközt eljegyezni a lányt?
Jó ötlet lenne a páromat egy győztes meccse után a pályán megkérni?
(röplabdázik)
Általánosságban a nők örülnek annak, ha sok ember előtt kérik meg őket? Sok ilyen videót látni...
Nem bírom a tömeget.
Senkinek semmi köze ehhez a pillanathoz, ez, csak a páré, szerintem.
Szerencsére, a férjem is így gondolkodott, így kettesben voltunk és meglepetés volt az egész lánykérés, egy gyönyörű helyen.
Én egyáltalán nem szeretném nyilvánosság előtt, szerintem az megöli a hangulatot.
A lányt, akit meg akarsz kérni, azonban csak te ismered. Ő mit gondol erről?
21/L
Pont a héten néztünk ilyen videót az egyik kolléganőmmel, és mondtam neki, ha így kérné meg valaki a kezem, aznap látna utoljára.
Én szakítanék veled, mert az azt jelentené, egyáltalán nem ismersz.
Ennyi, ráadásul ocsmány dolog, sarokba szoritod a lányt, hisz ha nemet mond (amihez megvan minden joga) akkor ö lesz a szemét csomo.ember elött.
Köszönöm a válaszokat! Csak gondolkodtam rajta. Látva a sok videót elbizonytalanodtam, hogy mi lenne a legjobb.
#7 Nem tudom miért vagy ilyen aggresszív. Nem akarom sarokba szorítani - és már megbocsáss, de nem téged foglak megkérni. Téged valóban nem ismerlek, de a barátnőmet igen és tudom, hogy ő nem tartaná "ocsmány" dolognak.
Ettől függetlenül az egybehangzó 'nem' után inkább elvetem az ötletet.
Kérdező, itt a kulcs a barátnőd ízlése. Sokan nem szeretik a felhajtást, de aki igen, annak nagyon bejön. Így készülnek ezek a videók is, amiket emlegetsz, mert nyilván őket az sem zavarja, ha utána az egész világ látja. :)
Persze érdemes rákeresni a "fail" videókra is, mert legalább ennyi kering azokból is.
A kulcs az, hogy ismerni kell a másik vágyait. Van, aki sikítva menekülne, más meg még öregkorában is ezt mesélné.
Nekem pl. a köztes megoldás lenne elfogadható: nem bánom a nyilvános helyet, de ne legyen belőle parádé. Pl. ha a meccsen magadhoz ragadnád a bemondó mikrofonját, és az összes néző előtt kiselőadást tartanál a barátnőd szép szemeiről, és jöjjön hozzád, na attól menekülnél. De önmagában az, hogy a meccs végén leszaladsz hozzá a pályára, és megkéred, az nekem beleférne, még annak ellenére is, hogy nyilván ott a tömeg, és fel fog tűnni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!