Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerjem meg a kezet?
Ez tok izgi :D
Nem tudom...tanacsot nem tudok adni mert ugy gondolom neked kell ismerni a parod, de sok boldogsagot ^^
Mi tavasszal hazasodunk ^^
22l
Kérd meg reggel, mert ha tényleg csalódott lenne, elrontaná a napot a dolog, plusz ha tudod, hogy este megkéred, akkor túl ideges leszel és lehet, hogy lebuksz.
Esetleg adj neki valami ajándékot, amiben elrejted a gyűrűt, így van meglepetés is...
Ha lehet egy tanácsom: Ne húzd az egészet! :)
Mármint úgy értve, hogy az exem pl annyira robbantani akarta a hangulatot, hogy csak sétáltunk és mentünk és sétáltunk órákon át forróság is volt, nyár is és a nagy izgalomban semmi innivalót nem vittünk magunkkal, a közelben pedig semmilyen bolt nem volt :)..
És mire elértünk "A Naaaagy bizonyos helyre", (egy kis pár 100as lépcsőzés, domboldalon való menetelés, tömeg kerülgetése) addigra olyan szintem kifulladtam, hogy mikor odaadta a gyűrűt, kb le sem esett, hogy mi van :)
Én is azt gondoltam, hogy mint a filmekben az az igazi, ami "üt hangulatban, megkoronáz".
De hidd el, ha szeretitek egymást, akkor feleslegesek ezek a közhelyek. Mert ő ugyanolyan boldog lesz akkoris, ha reggel evvel kelted, hogy már az ágyban megkéred a kezét! Vagy nem húzod, hogy majd csak akkor jön el a pillanat, ha beállunk 45 fokos szögben és várjuk azt a hullócsillagot, ami hajnali 3:36 perckor fog jönni... :)
Tehát ez a nagyon rétestiszta feeling sem az igazi, mert a hangulat igazi esszenciáját megöli.
Sok sikert! :)
35N
A #4-es jó tanácsot írt. Nem biztos, hogy mindig a romantikus komédiák forgatókönyvét érdemes követni.
Meg lesz lepve akkor is, ha ezzel kelted a szobátokban.
Itt írt régebben valaki olyan ötletet, hogy szerezz egy héliumos lufit, kösd rá a gyűrűt, és lógasd a feje fölé, mielőtt felébred. :)
Szerintem ez esetedben tök jól bevethető. :)
Esetleg kérd meg még indulás előtt, a reptéren vagy még reggel otthon, és akkor az egész nyaralás a kerek ünneplés.
Esetleg, ha olyan a hely, hogy tudsz velük egyezkedni, akkor a meglepit elő lehet készíttetni addigra, mire odaértek - tudod, hogyha az a románcos-nyálas típus jön be nektek, a rózsaszirmok meg a zene meg a gyertyák az ágy körül. Ha a szálláshely erre hajlandó, akkor ezzel meg is van a meglepi: szokásos módon becsekkoltok stb, és felérve a szobába ez fogad. És akkor ezzel ismételten csak megelőzted azt, amire számít, hogy az évfordulós ajándék lesz a gyűrű.
Én nem bírom az ilyen trükközéseket. Ez nem valami szülinapi meglepi-parti.
Beszéld meg vele, hogy szeretnéd, ha hozzád jönne, mert úgy érzed, hogy őt kerested és együtt boldogok lennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!