Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám romantikussá tenni a lánykérést?
1. Úgy, hogy megtanulsz érthetően helyese beszélni és írni!
Mi az, hogy "vunk", "sztem"
2. Tudtommal mindenki rendelkezik olyannal, hogy agy, ami gondolkodásra szolgál, plusz ott az internet és nem a gyk, hogy ötleteket szerezzen. Néztél már videókat ezzel kapcsolatban?
3. Ismered a barátnődet, nem? Akkor csak tudod, hogy milyen, és hogy milyennek örülne leginkább.
Ha én azt mondom, hogy rózsaszirmos Holdfényes vacsi, akkor azt fogod csinálni? Nekem az bejön, de nem biztos, hogy neki is bejönne. Erről ennyit.
A lánykérés lényege maga a lánykérés, attól lesz romantikus, hogy megkéred. Teljesen mindegy, hogy a csillagok alatt este, vagy szakadó esőben térdelsz le elé.
Az utolsó dolog, ami számít, hogy mit fognak szólni hozzá a barátnők.
Rettentően túl van spilázva már ez a lánykérősdi, és egymást akarják az emberek túlszárnyalni.
Persze, van hangulata, és igazán klassz élmény egy sokáig szervezett akármi, amit aztán fel lehet tenni YouTube-ra, és visítoznak a barinők, amikor visszanézitek.
Csak nem ez a dolog lényege! Hanem a gesztus, a szándék: vele akarod leélni az életed, ő az, akivel ezt el tudod képzelni.
És pont ugyanakkora dolog úgy is, ha az esőben egyszer csak beletérdelsz a sárba, mert szerinted az a megfelelő pillanat.
Volt régen (vagy tíz éve :D) valami reklám, asszem telefondíjcsomagot vagy valami ilyesmit reklámozott, hogy éld át a pillanatot, abban volt egy ilyen, hogy áll a párocska a zuhogó esőben, és a srác nem törődik az esővel meg semmivel, mert csak a lányt látja, hogy végre megcsókolhatja. Szerintem halál romantikus egy ilyen jelenet. :)
Mondjuk egy tóparton zuhogó eső amúgy is gyönyörű szerintem, ha vannak akkora fák, ami alá el lehet bújni. :)
Óóó, én nagyon boldog lennék, ha a párom egy tóparton (pl. túrázás közben) kérne meg :)
Nekem nem kell ezer ember, vagy vacsora, egy közös séta alkalmával ha letérdel akár egy eldugott óvárosi utcán, vagy sikátorban, nekem az is romantikus.
De ha egy karikába fűzött pitypanggal kér meg a rét közepén, annak is nagyon örülnék, mert Ő teszi, és ez a lényeg.
A helyszín az mellékes, az időpont is. :)
"nem vunk.könnyű helyzetben a nők különleges módon akarják sztem amitől az összes batátnőjük is elolvad,ha elmesélik nekik"
Nem vagyunk egyformák. Én egy őszinte beszélgetést követően szeretném, mindenféle csicsa, holdfény, kövesgyűrű, gyertyafényes vacsi meg plüssmackó nélkül. És pont letojom, hogy a "barinők elolvadnak-e vagy sem". Az eljegyzés nem róluk szól, hanem a páromról és rólam. És ez nem szüleipai meglepetésparti, hanem egy életre szóló döntésnek a kapuja.
De nem vagyunk egyformák, másnál az a minimum, ha a fél órás műsor felkerül a youtube-ra és kap 1500 megosztást.
Szerintem az, hogy nyaron, este a toparton kered meg a kezet, nagyon romantikus. Egyaltalan nem snassz, es egyetertek a 2. valaszoloval. Arra ugyelj, hogy azert olyan helyen legyen, hogy kozben ne marjanak titeket a szunyogok, hogy tudjatok a pillanatra koncertralni.
Szerintem ugy tudnad romantikusabba tenni, hogy a turara csomagolsz egy uveg pezsgot meg 2 muanyag pezsgospoharat, amit aztan megiszogattok megkoronazva a lanykerest. Tovabba magaval a lanykeres szovegevel - peldaul nekem az tetszene, ha a parom nem csak feltenne a nagy kerdest, hanem elotte mondana par kedves mondatot. Pl. Ugy tudom elkepzelni, hogy ulunk a toparton egy pokrocon, nezzuk a vizet egymast atkarolva, esetleg csokolozunk, es akkor valami ilyesmit mondana: tudod kicsim, nagyon boldog vagyok, hogy ezt a szep estet egyutt tolthetem itt veled. Szeretnem, ha meg nagyon sok ilyen egyutt toltott szep napunk lenne, mint a mai. Ha te is benne vagy, szeretnek eletem vegeig tenni azert, hogy ilyen szeretetteljes esteink legyenek. Mert igen, szeretnem, ha eletunk vegeig egyutt lennenk, mert melletted ugy erzem, nem kell keresgelnem tovabb, revbe ertem, veled boldog vagyok, es veled szeretnek lenni a boldog es a boldogtalan percekben is. Ekkor elovenne a gyurut, es megkerdezne: felesegul josz hozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!