Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy nagy tömeg előtt kérné meg a kezeteket?
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy forgalmas helyen vagy nagy tömeg előtt kérné meg a kezeteket? Pl. egy rendezvényen, pályaudvaron, reptéren, munkahelyeteken?
Hogy reagálnátok rá?
Ha hozzá akarnék menni, nem mondanék nemet csak ezért, de nem is lennék felhőtlenül boldog. Ha így kérné meg a kezem, az azt jelenti, nem ismer, úgyis szinjátéknak tartom az ilyen lánykéréseket.
Inkább kérje meg filmnézés közben este vagy kiránduláson, akárhol, csak meghitt legyen és csak ketten legyünk.
Nekem csak úgy tetszene, ha nem hívná fel direkt mások figyelmét. Tehát pl nekem a pályaudvar pont megfelel(csak ne térdeljen itt le). Szerintem így romantikus lehet nagyon. Minden rohan körülöttünk, de az a pár pillanat nekünk nagyon lassan telne, kizárnám simán a külvilágot.
Csak a látványos lánykérésért nem vagyok oda, mikor mások bele vannak vonva. Ha ketten vagyunk csak, akkor persze lehet látványos, mittudomén, tüzijáték, amit mindenki lát, de mi ketten egy hegyről nézzük.
Engem az eiffel torony lábánál kértek meg, romantikus volt. Nem érdekelt, hogy más is van ott.
Otthon filmezés közben? Hűha, nekem az túl hétköznapi. Persze nem vagyunk egyformák
Azért nem csövesek között szeretném megkérni, pedig nagyon romantikus lenne :)
Repülőn szeretném munka közben.
Valószínűleg félrevonnám a tömeg előtt és megkérdezném, hogy erre mégis mi szükség volt? Miért nem ülünk le normálisan megbeszélni, miért kell ehhez közönség? Nem hiszem, hogy szakítanék, mert szeretnék vele összeházasodni, de ott nem mondanék igent és kérném, hogy beszéljük meg otthon kettesben, méltósággal, mint két érett, felnőtt ember.
Ciki lenne egyébként, mert gondolom a közönség meg várná a nagy IGEN-t és valószínűleg azt szűrnék le, hogy rossz a kapcsolatunk és ezen csámcsoghatnának egy jót. De így jár az, aki tömeg előtt akarja élni a magánéletét.
Nemet mondanék, és elgondolkodnék, mit keresek egy olyan ember mellett, aki SEMENNYIRE nem ismer. :)
Szerencsére a vőlegényemnek esze ágában sem volt sztároltatni MAGÁT - ugyanis ez 99%-ban a FÉRFIRÓL szól, az ő egójárókl, de nem a lányról.
Ahogy látom, a többség nem szereti/szeretné. Így gondolom a nők 98%-ra ez vonatkozik.
Barátnőmtől már kérdeztem, hogy örülne-e annak, ha pár ember előtt kérném meg a kezét, erre nem is kaptam határozott válasz, csak annyit, hogy "Lehet, nem tudom", stb... Ezért gondoltam, hogy inkább megkérdezem.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Továbbra is várom a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!