Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idősen kérték meg a kezét?
18 éves vagyok a párom 20, 2 éve vagyunk együtt. Még nem is gondoltam rá, de ma találkoztam egy ismerőssel és beszélgettünk, kérdezett a páromról és egyszer csak arra kérdezett rá, hogy a párom megkérte-e már a kezemet, ha már 2 éve együtt vagyunk. Én korainak tartottam, de erre azt mondta, hogy neki még régen a párja fél év után kérte meg (nekem ez fura).
Kinek hány évesen és mennyi idő után kérte meg a párja a kezét?
Első alkalommal 22 évesen,4 éve voltunk együtt a párom 24 volt hozzá is mentem.Belole lett az exferjem.Egyutt töltött évek száma 10.
A második volegenyem 32evesen jegyzett el másfél éves kapcsolat után.O 31eves volt 4evig voltunk együtt.
A jelenlegi párommal 5 éve vagyunk együtt jól érezzük magunkat gyűrű nélkül is 😂
Én pl sosem fogom megkérni a párom kezét, mert felesleges bugyuta szokásnak tartom.
26f
Egy 18 éves gyereknek NEM kérném meg a kezét, úgy 5-6 évig.
Majd amikor már dolgozik, van szakmája, stb, aKKOR igen.
24 éves voltam, 1 hónap utàn kérte meg a kezem a férjem. Teljesen biztosak voltunk mindketten abban, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. Ő akkor 21 éves volt. 8,5 éve vagyunk együtt, 7 éve hàzasok.:)
Az exem 3 hónap utàn kért meg a 20. szülinapomon. Voltak kétségeim de hülye voltam és igent mondtam mert nem akartam megbàntani sem. 7 hónappal később màr nagyon rossz volt a kapcsolat, el is hagytam. Eleve nem szabadott volna bizonytalanul igent mondanom, éreztem màr akkor, hogy nem stimmel a dolog de még reménykedtem hogy rendbe lehet hozni. Nem lehetett.
32/N
20 éves voltam mikor megkérdezte, de még nem voltunk együtt egy éve. Nemet mondtam neki, de azóta is együtt vagyunk. Nem azért mondtam nemet mert korainak találtam vagy nem szerettem.
Egyébként 5 év van közöttünk, ő már valószínűleg vágyott a család alapításra, de én mindig az ellenkezőjét mondtam. Nem vágytam se gyerekre se házasságra, most mégis babát várunk és egyáltalán nem bánom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!