Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve eggyütt vagyunk a párommal meg szeretném kérni a kezét szerintetek hülyeség mint a filmekben hogy vörös rózsaszirmot szórok a szobájába és rózsasziromból egy szivet csinálok? És adok neki egy gyémánt gyűrűt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 23:25
31/40 anonim válasza:
de romantikus vagy, még több ilyen pasi kéne, aki ennyire szereti a párját. sok boldogságot!! :)
32/40 anonim válasza:
Gratulálok! Most már az itt lévő hozzászólásokat is megmutathatod a menyasszonyodnak... :D
33/40 A kérdező kommentje:
úgy lessz köszönöm szépen a válaszaitokat
2010. jún. 23. 18:24
34/40 anonim válasza:
Na gratulálok! :) Éppen akartam mondani, hogy én sem vagyok romantikus alak, egyszerűen nem bírom, nekem nem ilyen a világom, de nagyon nagyon sok nőnek ilyen, és nem véletlenül találtad te ezt ki, a párod is ilyen, és amint olvasom sikeres is volt az eljegyzés :) Szóval még egyszer gratulálok! Sok boldogságot nektek :)
A rosszmájúaknak, akik szerint tizenéves, aki nem szereti a romantikát és a rózsát üzenem, hogy már bőven kinőttem a tizenéves korból és párkapcsolati gondjaim sincsenek, de szerintetek látom nem ember, aki másképp látja a világot.
35/40 anonim válasza:
Összetenném a két kezem ha a párom így kérné meg a kezem!nagyon jó ötlet biztos azonnal igent mond!Sok szerencsét és boldogságot!
36/40 A kérdező kommentje:
köszönöm én is remélem hogy IGEN-T FOG MONDANI
2010. aug. 8. 14:55
37/40 eszo válasza:
húú..én is gartulálok!
Legyetek boldogok!
38/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat Nagyon sikerült meg lepnem nagyon meg hatódott még sírt is de a lényeg hogy Igent mondott.
2010. aug. 9. 16:45
40/40 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagytok! Esküvő megvolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!