Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve eggyütt vagyunk a párommal meg szeretném kérni a kezét szerintetek hülyeség mint a filmekben hogy vörös rózsaszirmot szórok a szobájába és rózsasziromból egy szivet csinálok? És adok neki egy gyémánt gyűrűt?
óóó! dehogy hülyeség!!gyönyörű szép lenne!!!!
sok boldogságot nektek!!!
jó ötlet szerintem..
leírom h én hogyan képzelem:
akkor mutat jól a rózsaszirom ha az ágynemúje fehér, tehát ha nem fehér vagy nincs sima fehér takarója v vmi akkor vegyél neki egyet és azt terítsd az ágyra és rakj ki azon egy szívet..
de nézd ezis nagyon jó : [link]
és gyújthatsz meg gyertyákat is..
meg a pezsgő is jó ötlet v bor..
és ha gondolod akkor csinálhatsz neki egy olyasmit mint egy képeslap és abban leírsz neki egy verset vagy azt h mennyire szereted és mikor elolvasta akkor kérnéd meg a kezét..:)
Se a párom, se én nem vagyunk romantikus alkatok, így igencsak meglepődtem volna ha így kérte volna meg a kezem.
Én tuti nevettem volna egyet lányos zavaromban!
De Neked kell ismerni, ha ő ilyen, akkor biztos odáig lesz az örömtől.
köszi szépen a válaszokat nagyon jól sikerült. a párom igen mondott de nagyon meghatódott még sírt is mert a laptopomon lejátcottam a következő számot. http://www.youtube.com/watch?v=VIInm77OkHg
és én vagyok a viláág legboldogabb párja. még 1x köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!