Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év együtt járás után nem ciki ha még szóba sem került az eljegyzés?
Azóta mi a helyzet, Kérdező?
Lett végül eljegyzés?
Semmi nincs csak együtt élés.....
Lány gyereket akar 2 éven belül
fiúnál még szóba sem jöhet... 2 munkahelyen dolgozik 12 órában, lány tanítónő....
Nos mi a helyzet most. Valami történt?
A páromnak 3 éve leszünk együtt nemsokára, ő megmondta nekem, hogy nem biztos,hogy szeretne házasságot. Gondoltam, hogy idővel más lesz. De nem tudom, hogy mi lesz. Szeretem és lehet,hogy el tudnám fogadni, hogy ne legyünk házasok, viszont ha már lesz gyerek,akkor nem tudom. Neki csak egy papír. Nekem annál több. Akármi történhet és fontos döntéseket hozhatunk,ha olyan helyzetbe kerülünk.
Ha még mindig nincs házasság vagy eljegyzés akkor a lánynak bele kellene törődni vagy tovább lépni. Bár én ismerek párokat, akik évek után házasodtak. A lényeg a boldogság és s szeretet+ szerelem.
17 év együttlét, ebből 9 év együtt élés, sem házasság, sem semmi. A férfi karriert épít, a nő gyereket is akarna, de vár. Most 36 évesek. A nő úgy érzi ki fut az időből, pasit nem érdekli a gyerek téma.
Hét közben mindkettő dolgozik a férfi vállalkozó napi 12- 14 órát nyom, hétvégén is vasárnap kivételével amikor is a nap nagy részében alszik. A nő tanárnő iskola és iskolai felkészülés, szabad hétvégék, és nyári szünet. Nyaralni sem járnak mióta nincs a nagynéni ingyen lakása.
ez van elmegy mellettük az élet, de lelkük rajta.
Utolsó gondold meg mire vágysz és cselekedj aszerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!