Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év együtt járás után nem ciki ha még szóba sem került az eljegyzés?
mi 5 éve vagyunk együtt a párommal (én 20, ő 23) még tanulok 2 év múlva végzem el a sulit és utána fogunk összeköltözni tehát akkor már 7 éve leszünk együtt és úgy vagyunk vele hogy majd ha egy két évet együtt éltünk utána jöhet szóba az eljegyzés és majd utána a házasság tehát 26-27 leszek a párom meg 30 és utána szeretnénk gyereket!
tehát mi is több mint 10 évnyi együtt járás után ha minden jól megy akkor fog szóba kerülni az eljegyzés! Nem ciki nekem is van egy ismerősöm 9 évnyi együtt járás után házasodtak össze és előtt nem sokkal jegyezték el egymást! Ők is 16-17 éves korukba jöttek össze és ugyan azon az elven voltak mint mi most a párommal hogy közös ház egy két évnyi együtt élés és majd utána ráérnek! Ha szeretik egymást nem kell eljegyezniük egymást meg összeházasodni mert jajj 7 éve együtt vannak mi lesz?
Persze én is örülnék egy gyűrűnek de felesleges, ha még úgy sem lesz házasság, sőt a baráti körünkben már szinte mindenki eljegyezte egymást! De mi értelme hogy ha még úgy sem házasodnak össze?
Én például nem akarok 5 évig jegyben járni valakivel hanem 1-2 évig oké de tovább már szerintem nincs értelme!
Attól hogy most még a fiú így gondolja nem biztos hogy egy két év múlva nem változik meg a véleménye és szerintem amúgy s csak ők ketten tudhatják hogy mit is akarnak igazán!
A lány lényegében készen áll. Látom rajta,hogy ha most azt mondaná a fiú már igent is mondana és záros időn belül szívesen szülne. De azt mondja türelmes és vár.. A fiúval múltkor beszélgettünk... ő még nem fejezte be a főiskolát.. Januárban államvizsgázik ha nem szúr el addig megint valamit, csúszott 1 évet. Szóval a fiú tervei a következő: diploma munka kb 1-2 év,hogy legyenek alapok... ház.. család... ez időben még olyan 5-7 év. Szóval elég sok ha várni kell.
A lány elképzelései az én olvasatomban: fiú diploma eljegyzés család, mert ő már 3. éve dolgozik.
Szóval szerintem itt nagy ellentétek vannak.. és igen is várható lenne hogy legalább a komoly szándék jeleként eljegyezze a lányt... Mert ha nem így gondolja mire várjon a lány?
S persze,hogy ideges a csaj ha a családban is mindenki azzal jön,hogy mikor lesz eljegyzés.. hiszen a bátyja már 7 éve házas és van két gyerek... úgymond ő jön a sorban...
én egyetértek a fiú gondolkodásával! Szerintem ő azért nem gondolkozik még az eljegyzésen mert szeretne dolgozni megteremteni az alapot ami egy családnak kell és majd utána eljegyzés esküvő meg gyerek!
Meg a másik te kérdező honnan tudhatod hogy mi jár a srác fejében?? Azt csak ő tudhatja hogy mikor akarja megkérni a barátnője kezét, nem biztos hogy az orrodra fogja kötni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!