Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Emlékszel még az érzésre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emlékszel még az érzésre?

Figyelt kérdés
Arra, amikor úgy döntöttél, hogy megkéred a kezét/ill. ha megkérik a kezed, te igent mondasz, mert vele akarod leélni az életed?

2018. aug. 10. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bennem nem úgy jött az érzés, hogy belenéztem a szemébe és tudtam, hogy ő lesz a férjem, hanem szépen lassan fokozatosan alakult ki bennem a dolog, az idő előrehaladtával. A lánykérés érzése még ma is élesen él bennem, ha visszanézem a képeket, újra előjön minden :) Illetve legalább 50 darab illatos gyertya vett akkor körül minket, eltettem párat emlékbe és még mai napig is halványan érzik az illata ha beleszagulok. Na ekkor szokott minden érzés igazán újra előjönni bennem :):)
2018. aug. 12. 01:18
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen emlékszem az érzésre, mikor megbeszéltük, hogy nem bohóckodunk evvel, ha majd házasodni akarunk két tanúval lezavarjuk, szerencsére pont azért maradatunk együtt, mert egyeztek ezek az elképzelések és ismert is annyira, hogy tudja a romantikától a víz is kiver, illetve pont azért is passzolunk annyira össze, mert belé is pont annyi szorult mint belém és egy pár gumicsizmába, azaz semennyi. A lányregényekkel kínozni lehetne, életemben egyetlen filmről zavartak ki és az a twilight valahanyadik része, amire nagy könyörgések árán elvittem az unokahúgom, de annyira röhögtem, hogy távozásra szólítottak fel. Szegény húgi, nagyon mérges volt, de másnap elvitte az anyja, rám meg hivatalosan haragudott vagy 2 hétig, hogy beégettem :D Mikor egyetemista voltam, akadt egy hősszerelemes típusú pasim, aki 4 hónap után nagy haccacáré közepette térdre ereszkedve könnyesen megkérte a kezem. Ez eleve nevetséges volt annyi idő után, és nagyon figyelmetlen is tudván, milyen vagyok, amire valamilyen oknál fogva ő nem volt tekintettel, de persze nagyon kínosan akkor is nevetnem kellett, így nem volt probléma a szakítás sem, megbántani nem akartam nyilván, de eskü nem értem ki bírna komolyan venni bárkit is ilyen nevetségesen kevés idő után, a rózsaszín ködtől begőzölten, minden józanság és felelősség nélkül, aztán csodálkoznak, hogy annyi a válás.
2018. aug. 15. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
12. Màsok kapcsolatàba, érzéseibe nem làtsz bele. Tehàt nem vall túl nagy intelligenciàra részedről, hogy így ítélkezel. Attól hogy valakit nem évek utàn kérnek meg, hanem màr előbb tudjàk, hogy együtt akarnak lenni, még lehet komoly a kapcsolat, az érzések, és a szàndék is. Màsokat ilyenért lenézni szànalmas.
2018. aug. 15. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!