Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti ebben a helyzetben hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ebben a helyzetben hogyan reagálnátok? Örülök is meg nem is

Figyelt kérdés
Nos.. Kezdem ott, hogy 7,5 éve vagyunk együtt a párommal és 4 éve együtt is élünk. Szoktunk beszélgetni arról, hogy esküvő, saját ház meg ilyenek. Illetve tavaly vennem kellett bizsu gyűrűt, hogy tudja a méretem. :) Lassan megyünk nyaralni Erdélybe, egy olyan helyre, amiről évek óta mesél. Egyik nap emondta, hogy azt tervezte, hogy ott megkéri a kezem, de mivel nem dolgoztam 2-3 hónapot ( esti okj) így nincs rá pénze. Első sorban örülök neki, hogy tényleg el akart, másrészt viszont miért kell nekem erről tudnom? Olyan jókat fantáziálgattam róla hogy mi lenne ha ott, azon a helyen... Na mindegy :) Várom a véleményeteket. Mellesleg 24 évesek vagyunk és nagyon szeretjük egymást. :)
2018. júl. 10. 19:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
82%
Legyél pozitív, nincs azzal baj, ha boldog vagy attól amit bemesélsz/bemeséltetsz magadnak. Az meg, hogy mindenki szemében egy újabb átvert lány vagy, akit 8 év járás után sem akartak elvenni, ne zavarjon. Te boldog vagy, ez a lényeg. Ja, hogy nem vagy, mert különben nem kérdezgetnél róla idegen embereket. Ez van.
2018. júl. 21. 17:26
 42/48 anonim ***** válasza:
Voltatok már nyaralni? Mi volt?
2018. júl. 26. 15:22
 43/48 A kérdező kommentje:
Voltunk. Sajnos esett az eső így nem tudtunk odamenni, pedig megnéztem volna a helyet. :)
2018. júl. 28. 23:26
 44/48 anonim ***** válasza:
Összehazasodtatok mar azota?
2019. júl. 17. 16:40
 45/48 anonim ***** válasza:
35%
Na, ez tényleg jó kérdés! Sikerült már kihisztizned az eljegyzést meg az esküvőt?
2019. aug. 21. 11:13
 46/48 A kérdező kommentje:
Még nem (mármint nem hisztizek miatta meg egyebek, fel sem hozom a témát) Azóta sok minden történt. Lett egy sokkal jobban fizető munkahelyem, ami persze több időt igényel. De egyszer elvitt egy ékszerboltba, hogy megtudja mekkora gyűrű jó rám. Nemrég a laptopján 3d tervező programban gyűrűt modellezett a méreteim alapján. Még ősszel egyik kirakatban mutattam neki egy gyűrűt ami nagyon megtetszett, pár napja mikor arra sétáltunk megjegyezte, hogy még mindig ott van. Szóval lehet, hogy tervezi, de inkább nem agyalok rajta. Van így is épp elég dolog, ami miatt törhetem a fejem. (munka,főnököm elküldött egyetemre..) Majd minden kiderül egyszer. 🙂
2019. aug. 22. 21:28
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
"Lett egy sokkal jobban fizető munkahelyem" - akkor vegre lesz penze gyurut venni neked :')))).
2019. aug. 22. 22:43
 48/48 anonim ***** válasza:
Mi újság? Azóta lett pénze a beígért fehérarany/platina gyűrűre valódi kővel? :D Vagy azóta is csak a hitegetés megy?
2021. nov. 24. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!