Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti ebben a helyzetben hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ebben a helyzetben hogyan reagálnátok? Örülök is meg nem is

Figyelt kérdés
Nos.. Kezdem ott, hogy 7,5 éve vagyunk együtt a párommal és 4 éve együtt is élünk. Szoktunk beszélgetni arról, hogy esküvő, saját ház meg ilyenek. Illetve tavaly vennem kellett bizsu gyűrűt, hogy tudja a méretem. :) Lassan megyünk nyaralni Erdélybe, egy olyan helyre, amiről évek óta mesél. Egyik nap emondta, hogy azt tervezte, hogy ott megkéri a kezem, de mivel nem dolgoztam 2-3 hónapot ( esti okj) így nincs rá pénze. Első sorban örülök neki, hogy tényleg el akart, másrészt viszont miért kell nekem erről tudnom? Olyan jókat fantáziálgattam róla hogy mi lenne ha ott, azon a helyen... Na mindegy :) Várom a véleményeteket. Mellesleg 24 évesek vagyunk és nagyon szeretjük egymást. :)
2018. júl. 10. 19:00
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Upsz.. ellentmondás. 6 éve beszéltünk az eljegyzésről, hogy majd egyszer a távoli jövőben.. Két éve pedig arról, hogy 2 éves intervallumban valamikor (valamilyen nem mindennapi eseménynél, ennyit már elmondott a párom).
2018. júl. 19. 20:49
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

informatikus fizuból nem futja egy gyűrűre :D

eléggé vicc

2018. júl. 20. 08:25
 33/48 A kérdező kommentje:
Informatikus fizuból eltartott engem :)
2018. júl. 20. 10:28
 34/48 anonim ***** válasza:
71%
tudnám mire kell neked a gyűrű meg esküvő, ha két éve otthon mereszted a feneked?
2018. júl. 20. 10:54
 35/48 A kérdező kommentje:

Khhm.. tanultam. Második okj-s szakmámat csináltam, vagyis igazából ráépülést... Most egy vállalkozás beindításán ügyködök, mellette már dolgozok. Ez szerintem nem meresztés.. Vagy az?

Illetve suli mellett is dolgoztam, de nem igazán sikerült.. Nem vagyok olyan lány, aki otthon ül és élvezi a semmittevést.

2018. júl. 20. 13:57
 36/48 anonim ***** válasza:
58%

ja vállalkozásra meg van az induló pár milla, ami kell?

belezavarodsz a kamuba, kislány

2018. júl. 20. 14:00
 37/48 anonim ***** válasza:
80%

Oké kérdező. Értjük.

A te párod arany ember, ő nem éri be sz*r olcsó gyűrűvel, és különben is: eltartott téged. Az, hogy azóta, amióta kitűztétek a dátumot, nem gyűlt össze neki fehéraranyra, mind csak azt példázza, hogy minden másra költött veled kapcsolatban. Biztosan meg fogja kérni a kezed, mert miért ne.

Oké, értjük, értjük. Csak egy dolgot nem értek akkor: miért tetted fel a kérdést? Te pontosan tudod, hogy mit gondolsz, mások véleménye nem befolyásol, hát akkor miért kérdeztél meg minket?

22/N

2018. júl. 20. 19:52
 38/48 anonim ***** válasza:
70%

Itt senki sem negatív, csak realista. Minden párkapcsolatban vannak kiadások, de olyan is létezik, hogy fontossági sorrend. Ezek szerint a pasidnak minden más előbb szerepel a listáján, mint a veled való eljegyzés.

Na de lassan kibújik a szög a zsákból, miért is nem akar elvenni.

Két éve csak eltart. Jó, tudjuk, te tanultál meg a többi hülyeség. Akkor is egy kitartott nő voltál, és vagy, mert még mindig nem dolgozol. Nincs jövedelmed, tehát a vállalkozásodat is a pasid fogja a segged alá rakni. Ez a meresztés, igen. Csak zéró saját pénzzel, egzisztenciával mégis milyen eljegyzési gyűrűről álmodsz? Örülj neki, hogy nem unta még meg az eltartásodat.

Egyébként nem tudom, milyen informatikus fizuja van a "párodnak", hogy egy gyűrűre se futja ezek mellett. Az enyém CSAK közgazdász, mégis mindene megvan (ő is szokott játszani :D), de a sógorom programozó, és 6 év tapasztalat után már hét számjegyű a nettó fizetése. Nagyon nem mindegy, hogy programokat fejleszt, vagy egy sima kis rendszergazda, úgyhogy ezzel ne vágj fel.

2018. júl. 20. 21:07
 39/48 A kérdező kommentje:
Dolgozok a vizsgák vége óta (1,5 hónapja). Nem sok a fizum, de legalább van. Vállalkozáshoz ban állami támogatás. Illetve egyéni vállalkozáshoz nem kell induló x millió.. 6 évig ezt tanultam informatika előtt.. Azért tettem fel a kérdést, mert kicsit szükségem lett volna egy kis pozitív megerősítésre. Mert ugye a barátaim csak olyat mondanak, hogy "biztos megkéri", meg hogy "lehet csak kamuzik és erdélyben fogja". Kicsit magamalatt voltam, hogy szabotáltam a saját eljegyzésem. De azóta már túl tettem magam rajta. :) Majd lesz amikor lesz. :) Egyébként én igyekszek mindent a lehető legpozitívabban látni. :)
2018. júl. 20. 21:41
 40/48 anonim ***** válasza:
Nem minden vállalkozáshoz kell egy rakás pénz, ezt vállalkozóként mondom.
2018. júl. 21. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!