Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzes utan miert egyertelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzes utan miert egyertelmu, hogy egy evre ra eskuvo?

Figyelt kérdés
Mindenkitol azt hallom, hogy az a "divat/szokas", hogy az eljegyzes utan egy evre szervezik az eskuvoket. Ezt nem igazan ertem. Baj ha mi 2-3 evre gondoltunk? Nem a penz miatt, csak szeretnenk ha a gyerekunk mar nagyobb lenne es nem pici baba.
2018. jún. 24. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

nincs ilyen.

nekem 8 hónap múlva volt

41/F

2018. jún. 24. 14:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat akik 8 évet vártak vele, menet közben el is felejtettem hogy el vannak jegyezve. Nem baj ha várni akartok vele, csak olyankor úgy lóg a levegőben a dolog hogy majd akkor egyszer valamikor lesz esküvő.
2018. jún. 24. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Mert az amerikai vigjatekokban ez a modi ...
2018. jún. 24. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Az illem ezt diktálja, igen. Nekem az évekig tartó jegyesség először viccesnek, aztán szánalmasnak tűnik, az esetek 80-90%-ában a sokéves jegyességet nem szokta esküvő követni. Aki komolyan gondolja, az mire várjon éveket?!

Gyereket viszknt biztos nem szülnék házasságon kívül, mert jó ebből sem szokott kisülni...

2018. jún. 24. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk két év volt, 2016. szeptemberben kérte meg a kezem, és most szeptemberben házasodunk. (Most végeztem az egyetemen, ezért így.)

Mondjuk én az egyéves szabályt nem is hallottam, de biztos így van, ha írjátok.

2018. jún. 24. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj, ha arra gondoltatok, úgy csináljatok ahogy nektek jó. Még mondjuk nem hallottam az 1 éves "szabályról" bár logikus, hogy rá 1-2 évre van esküvő. Az evekig tartó jegyességnek semmi értelme, általában nem is lesz belőle semmi.
2018. jún. 24. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

#4 Uncsiméknak is hosszú jegyességük volt, de végül összeházasodtak, és már a pici is jön.

Sajnos nem csak attól függ az esküvő, hogy akarok egyet vagy sem, más tényezők (khm, anyagiak) is bele tudnak szólni elég rendesen.

22/N

2018. jún. 24. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Nekünk is idén februárban volt az eljegyzés, de az esküvőt csak 2020 szeptemberére tervezzük. Nem akarunk kapkodni és azt szeretnénk, ha minden úgy lenne ahogy mi szeretnénk. Lehetséges ezt 1 év alatt is összehozni, de mi nem akarunk hanyatt-homlok módjára futkározni ide-oda, h minden összejöjjön.
2018. jún. 25. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

8-as! Ne nevettes már! Mi az, hogy hanyatt-homlok nem akarsz futkározni?! Ezt a blődséget ugye te sem hiszed el?! Nincs az a szgáltató, aki 2020-ra most időpontot ad neked, náluk - ha nyárra tervezed az esküvőt -, előtte kb. ősszel kell foglalni időpontot, helyszínt, zenészt, stb... A királyi esküvőket nem szervezik 2 évig.... :) Arról meg ne is beszéljünk, hogy a házassági szándékot max 365 nappal korábban lehet bejelenteni.

Mindenesetre néhány fotót átküldhetnél a te évekig szervezett lagzidról, mert ilyet még nem láttam. :)

2018. jún. 25. 09:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Amikor mi 2017. szeptemberében foglaltunk az étteremben (2018. szeptemberi esküvőnkre), akkor már voltak az éttermes határidőnaplójában 2019-es foglalások is, komoly.
2018. jún. 25. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!