Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzes utan miert egyertelmu, hogy egy evre ra eskuvo?
nincs ilyen.
nekem 8 hónap múlva volt
41/F
Az illem ezt diktálja, igen. Nekem az évekig tartó jegyesség először viccesnek, aztán szánalmasnak tűnik, az esetek 80-90%-ában a sokéves jegyességet nem szokta esküvő követni. Aki komolyan gondolja, az mire várjon éveket?!
Gyereket viszknt biztos nem szülnék házasságon kívül, mert jó ebből sem szokott kisülni...
Nálunk két év volt, 2016. szeptemberben kérte meg a kezem, és most szeptemberben házasodunk. (Most végeztem az egyetemen, ezért így.)
Mondjuk én az egyéves szabályt nem is hallottam, de biztos így van, ha írjátok.
#4 Uncsiméknak is hosszú jegyességük volt, de végül összeházasodtak, és már a pici is jön.
Sajnos nem csak attól függ az esküvő, hogy akarok egyet vagy sem, más tényezők (khm, anyagiak) is bele tudnak szólni elég rendesen.
22/N
8-as! Ne nevettes már! Mi az, hogy hanyatt-homlok nem akarsz futkározni?! Ezt a blődséget ugye te sem hiszed el?! Nincs az a szgáltató, aki 2020-ra most időpontot ad neked, náluk - ha nyárra tervezed az esküvőt -, előtte kb. ősszel kell foglalni időpontot, helyszínt, zenészt, stb... A királyi esküvőket nem szervezik 2 évig.... :) Arról meg ne is beszéljünk, hogy a házassági szándékot max 365 nappal korábban lehet bejelenteni.
Mindenesetre néhány fotót átküldhetnél a te évekig szervezett lagzidról, mert ilyet még nem láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!