Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy év után korai lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év után korai lenne az eljegyzés?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel egy éve vagyok együtt, de ebből több mint fél éve együtt is élünk. Könnyen feltaláljuk magunkat egymással, soha sem unatkozunk. Tudok mindent a múltjáról, ő is az enyémről. Közösek a terveink, szóval tudom, hogy szívesen házasodna. Volt már pár nőm, de egyiknél se éreztem azt, hogy elvenném, csak nála, pedig azok a kapcsolatok hosszabbak voltak. Ő is azt mondja, hogy engem szeret a legjobban.

30f és 22l

2018. jún. 11. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Ha 30 évesen vadidegenektől vársz tanácsot, akkor igen, korai. Egyébként nektek kell érezni, és az eljegyzés még nem házasság, ráértek később is házasodni, ha mondjuk a lány még tanul vagy vannak dolgok, amiket érdemes a házasság előtt elintézni, befejezni.

22 évesen szerintem korai tud lenni, de nem mindenkinek. Úgyhogy erre így nehéz válaszolni.

2018. jún. 11. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Lemertem volna fogadni, hogy valami nagy korkülönbségű kapcsolatban élő bohócról van szó.

Garantáltan szét fogják kefélni a menyasszonyod.

2018. jún. 11. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
neked kell tudni. sztem az eljegyzés nem korai. és nem is rossz ötlet. ha mondjuk 1 évig a jegyesed, akkor még van 1 évetek átgondolni. ha a következő 1 év alatt sem szakitotok, úgy, hogy tudatában vagytok vele hogy ez örökre fog szólni, akkor működhet.
2018. jún. 11. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
A hibázás mindig megengedett, max olykor igen kellemetlen következményekkel jár.
2018. jún. 11. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az eljegyzés nem korai, max a házassággal maga még vártok plusz 1 évet, addig meglátjátok, hogy alakulnak a dolgok :)

Sok sikert!

29n

2018. jún. 11. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

PErsze, félév együttélés után még mi is nagyo szeretük egymást exemmel. :D

A párom meg 4 évig élt egy lánnyal, mikor a csaj dobta ilyen-olyan okból.

Szóval félév együtt élés lószar, és ha idegenektől kéred a tanácsot, akkor NE jegyezd el a csajt.

2018. jún. 11. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem korai :) főleg,hogy együtt is éltek. Sok sikert
2018. jún. 12. 06:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez rajtatok múlik, ahogy majd a hàzassàgotok is kettőtökön fog. Szerintem nem korai. Mi pl fél év együttélés utàn össze is hàzasodtunk:). Egyikünk sem érezte korainak. Igaz, nàlunk összeköltözés előtt 1 èv kapcsolat volt.

Ha úgy érzitek, akkor hajrà:)

2018. jún. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!