Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után korai lenne az eljegyzés?
A barátnőmmel egy éve vagyok együtt, de ebből több mint fél éve együtt is élünk. Könnyen feltaláljuk magunkat egymással, soha sem unatkozunk. Tudok mindent a múltjáról, ő is az enyémről. Közösek a terveink, szóval tudom, hogy szívesen házasodna. Volt már pár nőm, de egyiknél se éreztem azt, hogy elvenném, csak nála, pedig azok a kapcsolatok hosszabbak voltak. Ő is azt mondja, hogy engem szeret a legjobban.
30f és 22l
Ha 30 évesen vadidegenektől vársz tanácsot, akkor igen, korai. Egyébként nektek kell érezni, és az eljegyzés még nem házasság, ráértek később is házasodni, ha mondjuk a lány még tanul vagy vannak dolgok, amiket érdemes a házasság előtt elintézni, befejezni.
22 évesen szerintem korai tud lenni, de nem mindenkinek. Úgyhogy erre így nehéz válaszolni.
Lemertem volna fogadni, hogy valami nagy korkülönbségű kapcsolatban élő bohócról van szó.
Garantáltan szét fogják kefélni a menyasszonyod.
Szerintem az eljegyzés nem korai, max a házassággal maga még vártok plusz 1 évet, addig meglátjátok, hogy alakulnak a dolgok :)
Sok sikert!
29n
PErsze, félév együttélés után még mi is nagyo szeretük egymást exemmel. :D
A párom meg 4 évig élt egy lánnyal, mikor a csaj dobta ilyen-olyan okból.
Szóval félév együtt élés lószar, és ha idegenektől kéred a tanácsot, akkor NE jegyezd el a csajt.
Ez rajtatok múlik, ahogy majd a hàzassàgotok is kettőtökön fog. Szerintem nem korai. Mi pl fél év együttélés utàn össze is hàzasodtunk:). Egyikünk sem érezte korainak. Igaz, nàlunk összeköltözés előtt 1 èv kapcsolat volt.
Ha úgy érzitek, akkor hajrà:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!