Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vigyorog állandóan a barátnőm? Tudja hogy meg akarom kérni a kezét?
Figyelt kérdés
Már megvettem a gyűrűt. Kb azóta reggeltől estig csak vigyorog. De szerintem nem találta meg.2018. jún. 18. 21:25
1/15 anonim válasza:
Ezek szerint mégis megtalálta :D
3/15 anonim válasza:
Lemaradt: de, megtalálta, vagy valaki látott. A lényeg, hogy tudja.
De ha tesztelni vagy húzni akarod és van fiatal lány rokonod, mondd azt, hogy beugrottál az ékszerészhez szétnézni, mert szeretnél neki majd egy fülbevalót. Ha lehervad, akkor tudta, ha nem reagál, akkor nem tudta.
4/15 anonim válasza:
Mert megtalálta, és már el is adta.
5/15 acelsziv válasza:
Nem lehet, hogy csak túl szorosra van kötve a haja?
7/15 anonim válasza:
Legalább tudod, hogy igent fog mondani.
8/15 anonim válasza:
7es vagy hogy mekkora poén lesz hogy nemet...;))
Na jó szerintem is igent és tudja.
10/15 anonim válasza:
Hová dugtad? Mert ha valami banálisan hülye helyre, akkor TUTI megtalálta.
Vagy csak nem törölted az előzményeket a közös gépből, és abból jött rá (volt ilyen kérdés is nemrég).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!