Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mire várhat egy pasi, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire várhat egy pasi, aki már 10+ éve van a párjával, de még mindig halogatja a lánykérést?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, 30 évesek mindketten, kb 12 éve vannak együtt, régóta együtt élnek, jól keresnek, lassan babát szeretnének.

A férfi viszont évek óta halogatja a lánykérést, mindig más indokkal (majd ha lesz autónk, majd ha lesz saját ház, majd ha lesz pénz gyémántgyűrűre stb.), most belevágtak egy 2 éves háztelújítás-projektbe, most épp ez az indok, hogy majd ha ez kész, akkor utána lánykérés, esküvő, baba.

A nő mindenképp házasságban szeretne szülni, a férfi is gyakran hangoztatja, hogy úgy lenne jó.

Akkor mire várhat? Milyen ok állhat a halogatás hátterében?

Minden adott.

Ha akar házasodni, akkor mire várhat még?

Ha nem akar, akkor miért mondogatja 10 éve, hogy szeretne házasodni?

Nem lesz lassan késő? (Több gyerek van tervben)

Mit gondoltok?

2018. jún. 5. 08:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolok, hogy a pasinak esze ágában nincs elvenni a lányt, csak azért tesz úgy, mintha halogatna, hogy a lány vele maradjon és legysn ingyen pucni meg vacsora. Ezek szerint 12 éve müködik.
2018. jún. 5. 10:41
 12/29 anonim ***** válasza:
22%
Aki le akarna lépni, meg szabad akarna lenni, az nem töltene 12 évet egy kapcsolatban és nem tervezne gyereket.
2018. jún. 5. 11:03
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is voltak ilyen ismerőseim. 10 év után házasodtak, vettek lakást és hozták össze a gyereket kb egyszerre. Addig tudtommal nem álltak jól anyagilag.

Nem lehet mindent egyformán kezelni, vannak különböző emberek és különböző kapcsolatok. Ha nekik így jó, akkor ámen, legyenek boldogok.

2018. jún. 5. 11:26
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

A testvéremék néhány hónap híján 10 éve vannak együtt. Nem volt még eljegyzés, hasonló a sztori, mint amit te is leírtál, "majd" összeházasodnak, a testvérem cseppet sem parázik emiatt.

Viszont ha nem rólad van szó, nem értem, mi a sz.r közöd van hozzá... Gondolom, majd ők megbeszélik ezt egymással, ez nem tartozik rád.

2018. jún. 5. 12:42
 15/29 anonim ***** válasza:
54%

A nő elpazarolja a legtermékenyebb éveit, arra várva, hogy legyen lánykérés és esküvő, utána gyerek.

A férfi halogatja a lánykérést, mert nem akar se házasodni, se gyereket.

Ilyenkor van az, hogy a nő megunja a várakozást, mert a 30 kerek szám: innentől ketyeg hangosabban a biológiai óra. Vagy teherbe esik "ügyesen", vagy lelép, és keres olyan pasit, aki elveszi és teherbe ejti önszántából.

2018. jún. 5. 12:45
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor tizenéve összejöttem a párommal, akkor ő azt mondta, hogy neki nem fontos a papír, mert semmit nem jelent.

Én ebben a tudatban éltem a mindennapjaimat, bár sokszor átvillant az agyamon, hogy jó lenne ha ennyi idő után végre hivatalosan is hozzám tartozna.

Nem bírtam magammal 14 év után és megkérdeztem, hogy nem akar-e végre hozzám jönni. Azonnal rávágta, hogy de. :D

Néha csak ilyen egyszerű, hülye oka van az egésznek.

35F

2018. jún. 5. 12:46
 17/29 A kérdező kommentje:

Akkor ennyi erővel te minek írod le, hogy a tesódékkal mi van? :D az is más dolga, nem?

A nővéremről és a párjáról van szó amúgy, tegnap panaszkodott nekem, hogy még mindig nem kéri meg a párja... Nekem ez teljesen érthetetlen, hogy miért, ha már évek óta mondogatja hogy akarja, és meg is van hozzá mindenük...

2018. jún. 5. 12:47
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

Mert nem akar semmilyen "függőségbe" kerülni a testvéreddel, hogyha esetleg jön majd a jobb, az igazi, akkor csak maximum el kelljen költözni, aztán isten vele. Ez egy teljesen tipikus fiatal korban kezdődő kapcsolat, ahol együtt felépítenek mindent, aztán az egykor egyetemista/esetleg gimnazistából nővé érett dolgozó nő várja, hogy továbblépjen a kapcsolat. Hiszen minden adott hozzá, és elvileg a pasi is akarja. Haladnak az évek csávóka néhányszor bedob ilyen "majd, ha elveszlek...majd ha gyerekeink lesznek" maszlagot aranyos mosollyal, nehogy a fix punci lelépjen, hiszen ennyi év után már olyan nehéz lenne agglegénynek lenni, egyedül élni meg társai. Így viszont megvan a háttér, amiért a kisujját sem kell mozdítania. Ha picit veszekszik az esküvőn, akkor be lehet nyögni olyanokat megint, hogy "de én szeretnék tőled babucit" vagy "veled élek együtt, veled is szeretnék", hogy picit elhallgasson. Aztán elmennek az évek... jön egy új kolléganő vagy egy új titokzatos barát, és az évek ota élettárs lassan 30-as nő meg csak fogja a fejét félévvel később az esküvői fotóikat látván, és nem érti hova lett az élete. Az exének boldog család, feleség, ő meg... ismét egyedül él, és évről évre kevesebb esélye lesz családot alapítani. Amire az exe állítólag annyira vágyott. Ja, csak nem vele...

Annyira tipikus az ilyen hosszú kapcsolat sémája, ahol hitegetik a nőt. Testvérednek ideje lenne felébrednie. Ez a faszi sosem fogja megadni neki, amit szeretne.

2018. jún. 5. 13:03
 19/29 anonim ***** válasza:
48%

11-es: Oké, de ha a lány (pont a 12 éves együttélés miatt) előre iszik a maci bőrére, és teherbe esik?

Egy ígérgetős pasinak nagy csapda lenne.

2018. jún. 5. 14:32
 20/29 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet erre a válasz.

De egyértelműsíthető ha használjuk az agyunkat, hogy nem ez a legfontosabb neki, vagy nem ettől fontos neki a kapcsolat. Esetleg kicsit tart is a házasságtól mint jelenségtől, nincs vele jó élménye, tapasztalata, vagy bármi olyan jelentéssel bír számára a "házasság", ami nem szimpi...

Kb ezeket tudnám elképzelni. De azért nem ritka az sem, hogy párok 10-évek után házasodnak össze. Szóval ha a lánynak ez fontos, érdemes tudatnia a pasival, és akkor az előbb utóbb összeszedi magát a szerelme kedvéért... ;)

2018. jún. 5. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!