Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes 2,5 évnél többet várnia egy nőnek az eljegyzésre?
Figyelt kérdés
26-29 éves korukban jöttek össze, 9 hónap után összeköltöztek. A férfi tudja jól, hogy a nő vágyik az eljegyzésre, többször szó volt róla. Ő sem házasság ellenes, de valamiért tereli a témát azzal hogy majd később. Kicsit úgy jön le, hogy amúgy házasodna, csak nem pont ezzel a nővel. Viszont a nőnél pörögnek az évek, ha 2,5 év után megkérné a kezét a párja akkoris több mint 29 évesen menne férjhez, és így legjobb esetben is 30 felett szülhetné meg az első babát. Hozzáteszem a férfi is úgy beszél hogy szeretne gyereket, de csak majd egyszer. Szóval teljes bizonytalanságban van a nő, és úgy érzi ideje meghúzni valahol a határt, mert ha addig nem lép a férfi, akkor nem akarja őt eléggé, és csak időpazarlás.2018. jún. 4. 16:54
11/14 anonim válasza:
2,5 évet még igen, de 2 év 8 hónapot már biztosan nem!
13/14 anonim válasza:
Itt kérdezgetés helyett inkább VELE beszéld meg.
Ennyi.
Én nem "várok", mert szeretem őt, és édesmindegy, hogy elvesz-e vagy sem. 29 vagyok, ha házasodunk, akkor oké, ha nem, úgy is oké :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem, de ez én vagyok. Èn nem vàrnék. Alapból össze sem költöznék olyannal akivel nincsenek konkrét tervek a közös jövőnkre, mert csak azt tudja mondani hogy " majd" vagy majd 5 èv múlva, majd ekkor majd akkor. Hitegetésre keressen màs balekot. Nem vàrnék éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!