Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén fogom megkérni a párom kezét, és nem tudom
pontosan, hogy hogyan kérjem ki az édeapjától?
Figyelt kérdés
A párom szülei elváltak, és a párom az anyukájával és nevelőapukájával lakik. A vér szerinti apja nme igazán foglalkozik a lányával, és mivel nincsenek túl jóban ezért érzem nehézkesnek azt, hogy engedélyt kérhessek, hogy megkérjem a lánya kezét. A lány Anyukája illetve nevelő apja nagyon szeretnek engem, szóval tőlük nem félek ezügyben. A vérszerinti apukával úgy terveztem, hogy felhívom, hogy találkozzunk, és egy kv mellett megbeszélném vele. Eddig nem nagyon beszélgettem vele, nem ismerjük egymást. Egyéb ötlet javaslat?
Ne a vér szerinti apjától kérd ki, hanem akit apjának tekint és aki a párodat gyermekeként szereti...
2018. máj. 4. 09:25
2/16 anonim válasza:
Egyéb javaslat: ilyen fiatalon ne házasodjatok, mert válás lesz a vége! Cuki vagy, meg aranyos, de minden mondatodból sugárzik, hogy gyerek vagy még. Ne kell elkapkodni a dolgokat, a házasság (ideális esetben) egy egész életre szól.
2018. máj. 4. 09:27
3/16 anonim válasza:
2# +1
és vedd észre, hogy ebben csak ti dönthettek, így az engedélykérés istenkáromlás.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is a nevelőapukájától kérd el a kezét, a vér szerinti apukát esetleg hívd fel, h mire készülsz, vagy azért az illendőség kedvéért hívd el valahova és személyesen közöld vele. Ha bunkó, akkor úgysem fog elmenni a találkozóra, úgyh lényegében mindegy is.
5/16 anonim válasza:
Jajj 2# annyira bírok ilyeneket mint te. Ne házasodjatok mert válás lesz... És ezt te honnan tudod? Az angol tudósok? Esetleg jövőbe látó vagy? Vagy, h sokat vagy itt fent s csak a negatívumokat érzékeled a házassággal kapcsolatban? Ne szólj ebbe bele, h mit csináljanak és mit ne. Nem ezt a kérdést tette fel a kérdező! Az már rajtuk múlik, h mit hoznak ki belőle!
2018. máj. 4. 09:30
6/16 anonim válasza:
5# vagyok: Plusz a válás nincs korhoz kötve. Aki 30 évesen házasodik is elválik, vagy nem. Ezt nem tudod előre megmondani
2018. máj. 4. 09:34
7/16 anonim válasza:
Az esküvő olyan minta a temetés csak tortával
Nem értem én sem miért kell ilyen fiatalon eljegyezni valakit, meg esküvőre gondolni
Szerintem elég, ha csak az édesanyjával és a nevelőapjával beszélsz.
2018. máj. 4. 09:43
9/16 anonim válasza:
A párodat veszed el, az Ő élete és minimum feltételezhető, hogy nem a családjától veszed meg pénzért. Nincs szükség senki engedélyére hozzá. Édes Istenem...
2018. máj. 4. 09:44
10/16 anonim válasza:
Elég az Anyukája és a Nevelőapukája.
Sőt,az én egyij barátnőm is így nevelkedett éa kifejezetten utálta a vérszerinti apját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!