Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottuk? Másképp kellett volna közölni?
Szerintem pedig van jelentősége az eljegyzésnek. Jogilag ugyan nincs, de akkor is egy szándéknyilatkozat. Egy lépés az elköteleződés felé. Más az, hogy a barátom, és más az, hogy a vőlegényem.
A többinek az etikett oldalát nem tudom, mi nyaraláskor jegyeztük el egymást. Hazatérvén először az egyik, majd a másik szülőpárnak mondtuk el személyesen. Nagymamáknak telefonon mondtuk el, távol lakó testvéreknek, nagynéninek, nagybácsinak emailben megírtuk.
Én is megértem őket, egy telefon nem került volna sokba.
Viszont, elég ennyit mondanod:
"Én személyesen szerettem volna..:"
Ennyi.
Miért lenne BÁRMI jelentősége? Jogilag semmivel nem vagytok többk, mint barát-barátnő, és a gyűrű épp semmit nem jelent.
Majd ha már házasok lesztek, annak lesz jelentősége, bár úgyis bármikor kidobhat - vagy te őt.
Udvariatlanság a leendő sógortól, hogy az engedélyetek nélkül felrakta a képeket a netre.
Valóban úgy lett volna ildomos, hogy előbb elújságolod a fontosabb rokonoknak, majd jöhet a világgá kürtölés. Igen, akkor is, ha közben eltelik egy hét.
Nem azzal van a gond, hogy neten közölted velük (bár én ehhez azért minimum a telefont megemeltem volna), hanem arról, hogy egy hét elteltével jut eszedbe, mikor már rég tudnak róla a hírfolyamból.
Én mondjuk lekapnám a körméről azt is, aki előttem tesz közzé ilyesmit. Nem vagyok fészellenes, de azért vannak dolgok, amikről én szeretném eldönteni, mikor kerül ki. Ez pont egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!