Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi igazán szeret, nem kifelé bókol idegen nőknek, hanem a kapcsolaton belül a kedvesének teszi?
Azt gondolom, egy érett férfi a párjának adja a kedves szavakat. Nem ösztönből cselekszik és nincs szüksége "erő próbára" hogy képes-e hódítani, hanem tisztában van magával és a kapcsolaton belül teszteli férfiasságát!
Véleményeket kérek erről a gondolkozásról!
nyilván
nem tudom, h. ez miért kérdés
Amennyiben ez a te párkapcsolatodról szól akkor:
Itt az történt, hogy a birtokló féltékenységed, ami az önbizalomhiányodból nőtt ki haragot virágzott.Egy fekete rózsa, amit ha nem jól fogsz meg szúr és kifakadhat a véred is, mert tüskés.
Az a véleményem a gondolkozásodról, hogy mérgező és semmi egyébre nem jó, mint indulatkeltésre, és ezzel te mérgezed saját magadat, te termeled, benned van.
A megfogalmazásod burkoltan parancsoló, Ego/Service to self játszma.
Attól függ, milyen a férfi alap jelleme.
Ha alapból mindenkinek bókolgat, akkor ő ilyen és kész, ha alapból nem bókolgat, csak a párjának, és ez megváltozott, akkor ott már lehet másra gyanakodni.
Nem ő bánt, te bántódsz meg, mert azt csinálja amit szerinted nem kellene.Te arra vágysz, hogy ne foglalkozzon más nővel rajtad kívül, csakis veled, így ez birtoklási vágy, mert ő a szabad akaratával mást akar csinálni, mint amit te megengednél.
Viszont neked jogod van olyan értékek szerint élni az életedet amilyeneket te választottál, olyan partnerrel aki számodra megfelel.De a fentebb írottakkal csak a saját szívedet nehezíted, mert az élet tele van olyan eseményekkel amikre nincs befolyásunk, de eldönthetjük, hogy miképpen reagálunk rájuk.Ez a felelősségvállalás, a saját érzelmi életünk minőségéért.Úgy is el lehet engedni valakit, hogy nem neheztelsz rá, sokkal egészségesebb.
Nem állt szándékomban, hogy megbántódj és remélem, hogy megoldódik a kellemetlen élethelyzeted.
7-esnek minden szava igaz!
Írom ezt nőként. Fontold meg a szavait, mert nagyon hasznosak!
És ez a megenged sem jellemző rám. Nem vagyok az anyja sem a főnöke. Egyszerűen nekem nem fér bele hogy leáll nőkkel. Persze tudom van verseny a nők között és még utána kérkedik vele, hogy neki bókol a párom. Hát marha jó.
Én nő létemre, nem teszem ki Őt ennek. Nem kezdek ki másokkal. És lehet arra hivatkozni hogy ösztön, nem tudom elfogadni, mert tudatos férfi ilyet nem csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!