Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a gyűrű amivel megkérte a kezem. Szerintetek megharagudna a barátom ha nem hordanám? 25n
Még egy eset, hogy ezeknek a meglepetés lánykérős mutatványoknak igazából semmi értelmük.
Eljegyeztétek egymást, házasságra készültök. Ennél sokkal nagyobb problémáitok is lesznek majd 5-10-20 év múlva. Mondd meg neki őszintén, hogy nem tetszik, így bár nagyon örülsz, de nem hordanád. Vagy megszereted a gyűrűt, mert a leendő házastársadtól kaptad. Én ez utóbbit választanám, mert amit a páromtól kapok, az számomra értékes, még ha magamnak nem is vennék olyat.
Kérdező, ha egyszerű a gyűrű, akkor szerintem olyan nagyon nagy gond nem lehet.
(Magamból kiindulva, ha extrém módon csicsás, akkor lennék úgy, hogy nem szeretném hordani).
Különben nem könnyű tényleg a férfiaknak. Ha előre megbeszélik/kinézik a gyűrűt, akkor nem meglepetés. Ha meglepetés, akkor lehet, hogy mellétrafál.
Ez persze most nem egy egyenes dolog, amit írok, de mondhatod azt is, hogy nagyon kiáll a köve pl. (vagy bármi ilyesmi), és ezért másik fazon praktikusabb lenne a hétköznapokon, ki lehet-e cserélni. Tudom, lehet mondani, hogy nem egyenes, de legalább kíméletes.
Én együtt választottam ki a gyűrűt a menyasszonyommal, pontosan azért, mert szerettem volna olyat adni neki, ami biztosan tetszeni fog neki... A lánykérés maga tehát gyűrű nélkül volt, de hát talán nem is baj, ha mi vagyunk a főszereplői a dolognak, nem pedig egy ékszer... :-D
Hogy a kérdésre válaszoljak: ha egyszerűen nem hordanád, az bántó lenne. Ha megkérdeznéd, hogy mondjuk kicserélheted-e egy másikra, az nem zavarva - megérteném, hogy nem a te ízlésed, és én is azt szeretném, hogy olyat viselj, ami Neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!