Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem tetszik a gyűrű amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a gyűrű amivel megkérte a kezem. Szerintetek megharagudna a barátom ha nem hordanám? 25n

Figyelt kérdés
2018. ápr. 11. 19:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

Még egy eset, hogy ezeknek a meglepetés lánykérős mutatványoknak igazából semmi értelmük.

Eljegyeztétek egymást, házasságra készültök. Ennél sokkal nagyobb problémáitok is lesznek majd 5-10-20 év múlva. Mondd meg neki őszintén, hogy nem tetszik, így bár nagyon örülsz, de nem hordanád. Vagy megszereted a gyűrűt, mert a leendő házastársadtól kaptad. Én ez utóbbit választanám, mert amit a páromtól kapok, az számomra értékes, még ha magamnak nem is vennék olyat.

2018. ápr. 11. 20:08
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, ha egyszerű a gyűrű, akkor szerintem olyan nagyon nagy gond nem lehet.

(Magamból kiindulva, ha extrém módon csicsás, akkor lennék úgy, hogy nem szeretném hordani).

Különben nem könnyű tényleg a férfiaknak. Ha előre megbeszélik/kinézik a gyűrűt, akkor nem meglepetés. Ha meglepetés, akkor lehet, hogy mellétrafál.

Ez persze most nem egy egyenes dolog, amit írok, de mondhatod azt is, hogy nagyon kiáll a köve pl. (vagy bármi ilyesmi), és ezért másik fazon praktikusabb lenne a hétköznapokon, ki lehet-e cserélni. Tudom, lehet mondani, hogy nem egyenes, de legalább kíméletes.

2018. ápr. 11. 20:46
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

Én együtt választottam ki a gyűrűt a menyasszonyommal, pontosan azért, mert szerettem volna olyat adni neki, ami biztosan tetszeni fog neki... A lánykérés maga tehát gyűrű nélkül volt, de hát talán nem is baj, ha mi vagyunk a főszereplői a dolognak, nem pedig egy ékszer... :-D

Hogy a kérdésre válaszoljak: ha egyszerűen nem hordanád, az bántó lenne. Ha megkérdeznéd, hogy mondjuk kicserélheted-e egy másikra, az nem zavarva - megérteném, hogy nem a te ízlésed, és én is azt szeretném, hogy olyat viselj, ami Neked tetszik.

2018. ápr. 11. 21:56
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Szoktál gyűrűt hordani? Mert ha nem, akkor nem lehetett könnyű dolga, ha igen, akkor meg nem jó megfigyelő.
2018. ápr. 11. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
39%
mi nem tetszhet egy gyürön?mégis
2018. ápr. 12. 09:21
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó ha a párom sárga arannyal kérne meg igencsak érdekesen néznék rá, mert gyűlölöm! Minden ékszerem fehérarany, vagy ezüst, platina. A ruháim kék, fehér, türkiz, szürke, szóval gyakorlatilag semmi más "sárga" nem lenne rajtam :D
2018. ápr. 12. 16:09
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
Mond meg neki, valószínű sértődés lesz, de ez az ő hibàja. Egyèbként bàrmilyen kommunikàció, magyaràzat nélkül egyszerűen csak nem hordani nettó bunkósàg. Azért intő jel, hogy x év együttlét utàn nem ismeri az ízlésedet.
2018. ápr. 13. 00:40
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
"Azért intő jel, hogy x év együttlét utàn nem ismeri az ízlésedet." - ja, hogyhogy nem tudta, hogy eddig milyen jegygyűrűket hordott a csaj?!
2018. ápr. 13. 07:55
 19/29 anonim ***** válasza:
22%
Ebbol sem lesz eskuvo, de jobb is.
2018. ápr. 13. 08:12
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
9# pff.. Miért szerinted a pasi többtízezerért azért (és még óvatos voltam) vesz egy eljegyzési gyűrűt hogy esküvő után ott porosodjon? Hát gratulálok. Képzeld én hordom azt is és a legtöbb ismerősöm.
2018. ápr. 13. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!