Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/21 anonim válasza:
Nekem az első de mind a kettő nagyon szép.
3/21 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, de szvsz nagyon értelmetlen ízléssel kapcsolatos kérdésben tanácsot kérni, hiszen mindenkinek más jön be. Te ismered a barátnőd a legjobban, attól még, hogy szerintem eszméletlen ronda mind a kettő, ő imádhatja :)
5/21 anonim válasza:
Nekem a második jobban tetszik.
Sőt, én alapból nem hordok aranyat, szeretem az egyszerű dolgokat, úgyhogy ez a stílus is bejön, mindkettőt elfogadnám. :)
Biztos, hogy tetszeni fog a leendő menyasszonynak, akármelyiket is választod. :)
8/21 anonim válasza:
Egyik sem. Nekem nem tetszenek az 1db köves gyűrűk. Szerintem nem szépek. (az enyémben pl 3 van)
9/21 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, nekem is ilyen van csak más színben :) talán a 2. egy picivel még jobban tetszik. Elegáns, csini, visszafogott , modern :) nekem való, remélem a menyasszonyodnak is hasonló az ízlése :) sok lány izgul a cirkónia giccsesre, mint ami a mozikban van, de gondolom ha már eljegyzésnél tartotok akkor ismered a stílusát így az idegenek véleménye nem túl mérvadó :)
10/21 anonim válasza:
Egyik sem, legalább is eljegyzésre nekem nem tetszenek az ilyen köves gyűrűk.
Egyébként nem tudnám eldönteni, hogy melyik szebb, mert oly egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!