Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
amit én választottam az hasonlít a másodikra, bevált, nem túl giccses, az első kicsit az.
VISZONT!
Nem tudom, hogy pont ezt akarod e választani, de itt 0,1 a gyémánt. Amit a képen látsz az kb 0.4-0.5
A 0,1 gyémánt nagyon picike, alig látszik, szóval ha nincs nagyon pénzed (jelen esetben legalább 200-300 ezred), akkor gondolkozz nem-gyémántban.
Persze a lánynak nem számít, mert a szándék a lényeg, viszont az, hogy egy indurka-pindurka gyémántú gyűrűt adsz, amihez hunyorítani kell, azt nem fogja mindenkinek mutogatni.
Bátyám is kvarcot vagy mit vett, az is jól nézett ki és 100e-ből megúszta az egészet.
Nála az egyköves az etalon, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Utolsó, rákerestem neten, egy 52-es gyűrűn a 0,1ct határeset, 3mm nem olyan rossz átmérő :) A 0,03-hoz tényleg mikroszkóp kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!