Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a gyűrű amivel megkérte a kezem. Szerintetek megharagudna a barátom ha nem hordanám? 25n
Kifingatnád? :D
Miért nagyon csicsás? Mondjuk én soha nem nézem az emberek gyűrűit. És igen, rosszul esne neki.
A 3-ashoz szólva: én nem örültem volna ha elvisz a párom magával gyűrűt választani. Nem valami spontán megoldás, oda a meglepetés, de hát ízlések és pofonok. Szerintem van abban valami kedves, hogy belegondolok, hogy a párom nézelődött és időt áldozott arra, hogy milyen gyűrűt vegyen, ne csak ilyen 'bökj rá, oszt jóvan'.
Amúgy kérdező mióta vagytok együtt? Már ismernie kéne a stílusod, az ízlésed nem? Ha nem akarod megbántani azzal, hogy elmondod, hogy nem tetszik, akkor mondhatod, hogy zavar a gyűrű (persze ha nem viselsz másik gyűrűt sem)
A legjobb lenne talán elmondani, kényes téma és esélyes, hogy sértődés, de talán az lenne a legjobb.
Ha nem hordod, akkor biztos sértődés lesz.
Elvileg vele akarod leélni az életed, ő lesz a férjed: tudjatok már ennyit megbeszélni, hogy nem tetszik a gyűrű.
"Én biztosan vinném a párom." - ha lenne párod.
"ráadásul eljegyzés, és valószínűleg egy életen át viselni fogja a kezein, ezért olyan gyűrűt viseljen, ami neki tetszik!" - nem, az nem az eljegyzési gyűrű, amit egy életen át viselni fog.
6# Nem egyszerű gyűrű.
5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!