Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ebből a női gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből a női gyűrű lehet eljegyzési gyűrű is?

Figyelt kérdés
[link]
2018. márc. 9. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, mint gyűrű, mert karikagyűrűből jobban szeretem a vékonyabbakat, de persze, lehet.
2018. márc. 9. 08:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. Főleg a kövesek. Szerintem teljesen jó eljegyzési gyűrűnek. :)
2018. márc. 9. 08:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem borzasztóan csúnya, semmi nőies nincs benne.
2018. márc. 9. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha már amúgy is palládiumban gondolkodsz, akkor nem értem, h miért nem lehet normál eljegyzési gyűrűt. Pénzed van rá. Egyébként nem minden nőnek áll jól a vastag gyűrű. Nekem pl. vékony ujjaim vannak és borzasztóan mutat rajta a vastag karika...
2018. márc. 9. 20:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Az utolsótól kérdeznem, hogy mégis milyen az a "normál eljegyzési gyűrű"???

Meg miből gondolod, hogy úgyis van pénzem. Tudod te, hogy ennek mennyi az ára?! Nem... na akkor meg minek mondasz ilyet?

2018. márc. 10. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, a palládium drágább, mint a fehérarany, mivel tudtommal nemesebb fém, tartosságában hosszabb életű mint a fehérarany. Nem túrkálni akartam a pénztárcádban, nyugi, csak akkor már ízlést vigyél bele :) [link] - Amúgy ilyen eljegyzési gyűrűre gondolok. Amit te linkeltél olyat általában házasságkor hordanak. De ízlések és pofonok, ezen nem kell megsértődni.
2018. márc. 10. 11:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem sértődtem meg :)

Köszi a linket, értem! A kiálló kövestől kicsit tartok. Neked van olyan esetleg? Nem akad bele mindenbe? Egy kötött pulcsiba, sálba stb.

2018. márc. 10. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Jó értelemben mondtam, h drága az amit te kinéztél, plusz “a van pénzed” megjegyzést sem negatívumként gondoltam, hanem h gondolom könnyebben válogathatsz. Nekem kb. ilyenem van, csak az oldalain nincsenek kövek :) egy egyszerű 1 köves gyűrű. Az elején néha beleakadt pulcsikba, de szokás kérdése, abszolút nem fogom fel méregként :) nem is lehetne :)) De tudni kellene, h milyen a menyasszonyod stílusa, mert lehetséges, h tetszene neki a választottad. Nem szokta esetleg mutogatni, h milyen tetszik neki? :) A párom nekem is onnan tudta, h ha elmentünk egy ékszeres mellett, vagy a neten belebotlottam egy gyűrűbe, akkor megmutottam, h melyik az én stílusom.

Ha nem tudod, és nem akarsz rá átlátszó módon kérdezősködni róla, akkor találj ki egy sztorit, h haverod, kollégád, ismerősöd lánykérést tervez és tőled kért tanácsot gyűrű ügyben, de neked fogalmad sincs a jegygyűrűk stílusáról :))) szerintem a barátnőd azonnal megfogja mutatni, h neki mi tetszene :)

2018. márc. 10. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem akkora köveset kell venni, hogy méterekre kiálljon a foglalóból :D

Csak kis követ, és nyugi, az ember pillanatok alatt megszokja, és nem, nem akad bele, mert odafigyelünk rá :)

2018. márc. 10. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne légy hül ye
2018. márc. 12. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!