Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönöm mindenkinek!
Az utolsótól kérdeznem, hogy mégis milyen az a "normál eljegyzési gyűrű"???
Meg miből gondolod, hogy úgyis van pénzem. Tudod te, hogy ennek mennyi az ára?! Nem... na akkor meg minek mondasz ilyet?
Nem, nem sértődtem meg :)
Köszi a linket, értem! A kiálló kövestől kicsit tartok. Neked van olyan esetleg? Nem akad bele mindenbe? Egy kötött pulcsiba, sálba stb.
Jó értelemben mondtam, h drága az amit te kinéztél, plusz “a van pénzed” megjegyzést sem negatívumként gondoltam, hanem h gondolom könnyebben válogathatsz. Nekem kb. ilyenem van, csak az oldalain nincsenek kövek :) egy egyszerű 1 köves gyűrű. Az elején néha beleakadt pulcsikba, de szokás kérdése, abszolút nem fogom fel méregként :) nem is lehetne :)) De tudni kellene, h milyen a menyasszonyod stílusa, mert lehetséges, h tetszene neki a választottad. Nem szokta esetleg mutogatni, h milyen tetszik neki? :) A párom nekem is onnan tudta, h ha elmentünk egy ékszeres mellett, vagy a neten belebotlottam egy gyűrűbe, akkor megmutottam, h melyik az én stílusom.
Ha nem tudod, és nem akarsz rá átlátszó módon kérdezősködni róla, akkor találj ki egy sztorit, h haverod, kollégád, ismerősöd lánykérést tervez és tőled kért tanácsot gyűrű ügyben, de neked fogalmad sincs a jegygyűrűk stílusáról :))) szerintem a barátnőd azonnal megfogja mutatni, h neki mi tetszene :)
Nem akkora köveset kell venni, hogy méterekre kiálljon a foglalóból :D
Csak kis követ, és nyugi, az ember pillanatok alatt megszokja, és nem, nem akad bele, mert odafigyelünk rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!