Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Így néznek ki közelről egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így néznek ki közelről egy új arany eljegyzési gyűrű, ez normális?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon közeli többszörösen felnagyított, egy weboldalon találtam és innen rendelnék, mert tetszik. Nagyító alatt normális ha ilyen kis "hibákat" látni a gyűrűn?

2017. dec. 16. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
gondolom használt
2017. dec. 16. 20:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Elvileg új, én férfi létemre nem vettem és nem hordtam még gyűrűt, így nem tudom, ez mennyire normális. Hölgyeket kérdeznék, meg urakat, akik vettek a párjuknak, nagyon közelről nézve nézhet ki így egy új gyűrű?

2017. dec. 16. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy ez direkt ilyen? Màrmint hogy ott van egy csìk ès ez igy làtszik a kèpen? Ez fehèr arany?
2017. dec. 16. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Amugy most ràközelitettem ez nem hiba ebbe csìk van vègig
2017. dec. 16. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

így képről nagyon gagyinak tűnik

nézz meg egy videót a gyűrű készítésről és rájössz ez nem igazán jó minőség

azt a gyűrűt ha kézbeveszed még szabad szemmel is látszanak a kráterek,amik öntéskor keletkeznek (zárványok)

én azt mondom erre a gyűrűre hogy kínai valami...pár száz forintot érhet

2017. dec. 16. 22:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam kedves négyes. Más helyeken már nincs készletből megfelelő méret, ami gyorsan átvehető lenne, de így inkább elhalasztom az eljegyzést
2017. dec. 16. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:

ez azért más:

https://www.youtube.com/watch?v=BADEStUeH78

inkább akkor várj még,jaja

meg ha jobban megnézed akkor egyrészt nincs fénye,másrészt nem szimmetrikus a kötartók sem

2017. dec. 16. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:

a csík az még talán rendben van

de azok a pöttyök nem jellemzőek új ékszerre

én innen inkább nem rendelnék, egyébként tetszenek az ilyen gyűrűk

2017. dec. 16. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

A csíkkal nincsen baj, de engem a pöttyök a lepattogott fémre emlékeztetnek.

Vagy mikor még pl. "darabos" a fogtömésed, mert nem csiszolták meg rendesen.

2017. dec. 17. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 18 karátos fehér arany eljegyzési gyűrűm van, és egyáltalán nem így néz ki. Szép, egyenletes a felülete. Az enyém egyedileg készíttetett ékszerésszel.
2017. dec. 22. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!