Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérarany vagy sárgaarany eljegyzési gyűrűt?
Meg lehet beszélni. de nálunk is a fehér-arany a nyertes :)
2018. febr. 4. 12:01
Szerintem a fehérarany szebb, de ez csak egyéni vélemény. Megnyugtatlak, létezik aranyozott acél gyűrű is, úgyhogy ha valaki nagyon rosszindulatú, a sárga aranyat is nézheti olcsónak :D Meg azért látszik a különbség egy ezüst gyűrű meg egy fehérarany gyűrű között.
Azt vedd meg, amelyik neked tetszik, legrosszabb esetben kicserélitek, ha egyáltalán nem tetszik a barátnődnek. Ha nem anyagias, büszkén fogja viselni, ettől ne félj. :)
2018. febr. 4. 12:05
Szerintem nézd meg (már ha hord amúgy gyűrűket a barátnőd), hogy a többi arany gyűrűje milyen színű.
Amúgy nekem is fehérarany az eljegyzési gyűrűm, soha nem jutott még eszembe, hogy bárki is ezüstnek nézheti, az annyira más.)
2018. febr. 4. 12:07
Másképp néz ki az ezüst és a fehérarany, szóval tuti nem fogják ezüstnek nézni. Azt figyelembe kell venni, hogy a tulajdonságai miatt egy speciális réteggel van bevonva, és ha ez lekopik, akkor újra fel kell vinni ezt a réteget.
2018. febr. 4. 12:35
Szerintem igazítsd ahhoz, amiket eleve hord. Egyébként létezik olyan is, ami kombináltan fehér és sárga arany. Egyszer volt egy ilyen gyűrűm, nem eljegyzési, csak a szüleimtől kaptam ajándékba, de ilyet is lehet pl. azt nagyon szerettem, egyszerű, ízléses, kényelmes.
2018. febr. 4. 13:38
Fehérarany.
Szebb, és több mindenhez illik.
2018. febr. 4. 13:39
Egyéni ízlés, kor és divat kérdése. Az elmúlt években inkább a fehér volt a divat, különösen a fiatalok körében, de úgy tűnik ennek vége. Személy szerint én a sárgát szeretem.
2018. febr. 4. 14:13
Kerdezd meg. Es ne idegesits fel ezzel a nokon nehez kiigazodni dumaval. Kepzeld, mindannyiunknak mas az izlese... Az en vagyamat le se irtad, en rozsaaranyat szeretnek.
De bonyolitsuk meg: koves vagy ko nelkuli? Egy nagy koves, tobb kis koves, vagy egy nagy es mellette ket kicsi? Van akinek ketfele otvozetbol van a gyuruje.
Ne meglepi legyen, hanem egy kozosen meghozott dontes.
2018. febr. 4. 14:13
Tobben irtak a feher aranyat. En is ugy latom h ennek van nagyobb divatja, elegansabbnak gondoljak. Hat, hozzam meg nem illik. Sokkal jobban passzolnak a boromhoz a meleg arnyalatok. Kiserleteztem az ezusttel, de en attol nem ragyogo lettem, hanem szintelen. Ram egyszeruen kellenek a meleg szinek. Mar csak emiatt sem erdemes hagyomanyokra meg divatra alapozni, mert annyira sokfelek vagyunk.
2018. febr. 4. 14:16
Mi felpróbáltunk pár karikagyűrűt, mielőtt elkészítették nekünk. Végül fehér és vörös arany mellett döntöttünk. A fehérarany önmagában vagy a sárga nem állt jól a bőrünk színéhez. Másrészt a stílusát is figyelembe kell venni a lánynak.
2018. febr. 4. 14:46
Kapcsolódó kérdések: