Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a klusszikus sárgaarany eljegyzési/karika gyűrűk?
Mindenhol fehérarany, palládium karika és eljegyzési gyűrűket látok mert most ez a divat, szerintem nem annyira szépek, nekem is van fehérarany is, de az évek alatt annyira bemattult( 12év)hogy szinte már ezüstnek látszik. Nekem "sima" arany az eljegyzési gyűrűm, de alig látok másokon hasonlót csak fehéraranyat.
Nektek mi a véleményetek?
Nekem a fehér jobban tetszik, de nagy bajom nincs a sárga arannyal sem. (Eljegyzésinek legyen inkább fehér.)
Vannak sárga arany karkötőim, nyakláncaim, gyűrűim, értük csak azért rajongok nagyon-nagyon, mert fontos személyektől kaptam. :)
Anno én is a fejembe vettem, hogy márpedig nekem sárgaarany karikagyűrűm és sima egy köves eljegyzési gyűrűm lesz.. Aztán az elmúlt években változtattam ezen. Nem azért mert nem tetszenek egyébként, de hordok nyakláncot is, ami vagy ezüst, vagy fehérarany. És szerintem elég hülyén néz ki ha valaki egyszerre hord sárga és fehér ékszert. Mivel van arany ékszerem, de 1 kezemen meg tudom számolni, hogy a 26 évem alatt hányszor volt rajtam, ezért semmi értelme, hogy sárgaaranyból legyenek.
Egyébként a sima karikagyűrű és az egyszerű eljegyzési híve vagyok most is, csak az legyen fehérarany. :)
Egyébként a gyűrűdet meg el tudod vinni ékszerészhez és kb. 5ezer forintért megoldják a problémádat. 5-6 évente érdemes elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!