Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak nekem tetszenek a klusszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tetszenek a klusszikus sárgaarany eljegyzési/karika gyűrűk?

Figyelt kérdés

Mindenhol fehérarany, palládium karika és eljegyzési gyűrűket látok mert most ez a divat, szerintem nem annyira szépek, nekem is van fehérarany is, de az évek alatt annyira bemattult( 12év)hogy szinte már ezüstnek látszik. Nekem "sima" arany az eljegyzési gyűrűm, de alig látok másokon hasonlót csak fehéraranyat.

Nektek mi a véleményetek?

2016. júl. 9. 16:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekünk is a klasszikus sárgaarany karikagyűrűnk van Nekünk ez tetszett csak, mindenféle giccs nélkül. Csak belül van belegravírozva az esküvőnk dátuma.

Elég vastag is, 6mm széles (a kettő 12 gramm lett), úgy csináltattuk, hogy arany ékszereket vittünk be. Összedobtuk a férjemmel ami ékszerünk volt. Miután levonták a munkadíj és a gravírozás árát, még úgy is több száz ezer ft-al jöttünk ki az üzletből, mert szerencsére megvették az összes aranyunkat anno.

Árban a 2 gyűrű, ha megvesszük 135 ezer lett volna, és ebben a munkadíj és a gravír nincs is benne, csak az arany ára. Akkor, majdnem 5 éve grammját 11 ezerért vették meg.

Szerintem érdemes így csináltatni, ha valakinek van arany ékszere amit nem nagyon hord.

Amúgy az eljegyzési gyűrűm ezüst, de azt úgyis a bal kezemen hordom, a karikát meg a jobbon. Én szeretem őket.

2016. júl. 11. 07:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem csak neked, de én speciel utálom a sárga aranyat.

Minden ékszerem fémszínű (ezüst, fehérarany, a bizsujaim is), vagy fehér.

2016. júl. 12. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:

8 éve, amikor először férjhez mentem, klasszikus sárga arany karikagyűrűm volt. furcsa volt viselni, mivel a fülem és az arcom is tele van piercingekkel, ami (fehér) orvosi fém. csak a gyűrű "sárgállott" rajtam.

a második (és utolsó:)) házasságkötésemkor fehér arany gyűrűt kaptam, és az eljegyzésim is az, csak az köves is. ezeket végre teljesen a magaménak érzem.

2016. júl. 13. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!