Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérarany vagy sárgaarany eljegyzési gyűrűt?
Figyelt kérdés
Nekem a fehérarany gyűrűk tetszenek de nyilván nem én hordanám. Próbálok női fejjel gondolkodni és bár egy fehérarany gyűrű szerintem elegánsabb, és nem annyira "feltűnő", de vajon nem pont azt szeretné ha mindenki megcsodálná, és ne legye félreértés, hogy ez nem egy "olcsó" ezüst gyűrű?Természetesen nem arról van szó, hogy úgy gondolom, hogy "anyagias" lenne, csúnya is lenne ha erről szólna, de azért csak azt szeretném ha mindig büszkén viselné, csak nehéz kiigazodni a nőkön :)2018. febr. 4. 11:58
11/13 anonim válasza:
Őt kérdezd meg :)
Én speciel utálom a sárga aranyat, szóval nekem kiesik.
Emellett az összes ékszerem ezüst, vagy fémszínű, szóval nem is menne hozzájuk, csak a fehér arany.
12/13 anonim válasza:
Ami az adott nőnek tetszik. Ha ezt sem tudod róla, az elég fura...
13/13 anonim válasza:
Első körben nézd meg, milyen ékszerei vannak. Ha van vagy arany, vagy ezüst, abból már el lehet dönteni. Esetleg próbálj visszaemlékezni, nem mondott-e ezzel kapcsolatban vmit, vagy kérdezz rá. Szerintem ez nem nagyon "direkt", ha azt tudakolod ki, hogy az aranyat, vagy az ezüstöt szereti, persze vmi kerítéssel. Esetleg az is lehet, hogy teljesen mindegy neki :) mert nem hord ékszert, vagy csak bizsut. Pl. én is csak bizsut hordok, nekem igazából mindegy volt a gyűrű anyaga, inkább az érdekelt, hogy ne legyen túl csicsás, valami egyszerű, de nagyszerű. Na, az én vőlegényem sem az a típus, aki szakértője lenne a női ékszereknek, de valahogy mégis eltalálta, és teljesen beletrafált úgy, hogy egy szót sem beszéltünk erről előtte. Szóval csak érzik a férfiak, mi illik hozzánk. Az enyém amúgy sárga arany, és nekem nagyon tetszik, hogy klasszikus és elegáns, olyan más a sok fehér arany között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!