Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adott gyűrűt?
Figyelt kérdés
A kedves párom a minap adott nekem egy gyűrűt, ami kinézetében nagyon hajaz egy eljegyzési gyűrűre és sajnos a gyűrűsujjamon kívül max a kisujjamra jó. Viszont ez nem eljegyzési és úgy érzem ami nem illet meg, azt nem viselhetem. Adjam neki vissza?2018. febr. 25. 19:05
11/16 anonim válasza:
Azért a csávó is egy idióta....Ha nem akart eljegyezni akkor vett volna karkötőt, nyaklámcot v fülbevalót... (vagy olyan gyűrűt amit véletlen sem tűnim eljegyzési gyűrűnek. Ez azért ìgy elég tré...mint valami vicc h azt hitted megkérlek pff...
12/16 anonim válasza:
Én is jártam így. Kő nélküli, aránylag egyszerű gyűrűt kaptam ajándékba csak úgy, majd rá 2 hónappal lánykérő gyűrűt. Később bevallotta, hogy már fél éve gondolkodik rajta, és azt is, hogy az első gyűrű tkp. méretpróbálkozás volt. És bejött.. Persze én is meglepődtem, úgy éreztem, hogy nem érdemlem meg stb. De felpróbáltam minden ujjamra, és kb. csak a gyűrűsujjon áll jól, szóval méret megtudva. :D két hónapig, ha ránéztem, mindig boldoggá tett, hogy így szeret. Az eljegyzős viszont nagy lett... Mert a szélességtől, formától is függ a méret... De visszavittük a boltba, ahol visszavettek a méretből. Így viszont már megijedtem a nagybetűs élettől, és már nem boldogít, ha rá gondolok. :(
13/16 A kérdező kommentje:
Visszaadtam neki, azzal, hogy a lesz jelentése akkor adja nekem. Legalább igen, már a méretet tudjuk hogy jó, meg attól sem kell tartania, hogy nem fog tetszeni.
2018. febr. 26. 07:27
14/16 anonim válasza:
Ha az én feleségem adta volna vissza ilyen mahasággal az AJÁNDÉKOMAT, akkor nem lenne a feleségem.
Érdekes, ő imádta a random gyűrűt is, máig hordja, nem akadt fenn ilyesmin.
15/16 anonim válasza:
"Így viszont már megijedtem a nagybetűs élettől, és már nem boldogít, ha rá gondolok."
Bivalyra csengettyűt, disznóra bársonyköntöst...
16/16 anonim válasza:
Istenem kérdező, miért nem a valódi bajodat írod le/mondod el normálisan a párodnak, minek kell ilyen hülye álmagyarázatot kreálnod...? Olyan szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!