Egy idegen adott nekem két karika gyűrűt furcsa volt (lentebb) mi ez?
Ez ma történt budapesten vártam a buszt és egy fiatal nő odajött hozzám és megkérdezte hogy zavarhat egy percre mondtam persze majd se szó se beszéd a kezembe nyomott két egyszerű karikagyűrűt (két szimpla gyűrű ránézésre ezüst legalábbis ezüst színe van) majd rám mosolygott és otthagyott bevallom nagyon meglepődtem először azt hittem valami vicc ha számít egy kb 25 28 éves nő lehetett semmi szokatlan kedves arcú volt de olyan furcsa érzésem volt
igazából azért tettem fel ide mert hiszek az ezotériában ez esetleg jelent valamit vagy kapcsolódhat ehhez?
Ráfogsz jönni valami fontos dologra, a gyürü változást is jelent, és nagyon pozitiv lesz az érzésekböl itélve.
Ezüst jó lelki szinvonalat, fiatal nő is valami rejtett lelki tudást, ami belátogat az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!