Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kapni egy gyűrűt. Miért nem teszi meg?
Nem akarom erőltetni ezt a témát,el is fogadtam,bogy nem igazán hajlik a párom a házasság felé. Mindig mondja,hogy "majd egyszer elveszlek". 8 éve vagyunk együtt,van már gyerekünk is. Sokszor mondtam már neki,hogy jól esne egy gyűrű. Másnak mindenkinek van,akkor is ha nem házasok. Nyilván az mégjobban esne ha megkérné a kezem,de ha "csak" egy gyűrűt kapnék már az is sokat jelente nekem.
Egyszerűen nem teszi meg...
Minden alkalommal (pl szülinap,évforduló vagy amikor elvisz vacsorazni)várom,hogy hátha most. De semmi.
Nagyon rosszul esik.
Szerintetek?
Az egész írásod tele van ellentmondásokkal! Döntsd már el, hogy akkor most tényleg elfogadod, hogy nem vesz el, vagy mégiscsak jól esne, ha meggyűrűzne!
De csak hogy felébredj: azokat a nőket, akik házasság nélkül us szülnek, az esetek 99%-ában nem veszi el a kanjuk.
Szerintem valójában nem törődtél ebbe bele, hogy a párod nem házasságpárti, különben "csak" egy gyűrű se lenne olyan fontos. Ha lenne már gyűrű, akkor később a lánylérésre várnál, de ha már lánykérés, később arra, hogy miért nem házasodunk össze... gondolom ezt nem akarja a párod.
A "majd elveszek" meg csak duma, hogy nyugodj meg.
Amúgy gyerek után nem igazán szokott már gyűrű/lánykérés lenni (kivételek persze vannak). Értem, hogy rosszul esik, nyilván neked ez fontos, de nem hiszem, hogy meg fog történni.
Úristen! Tudtam,hogy negatív kommenteket fogok kapni,de,hogy ekkora bunkók legyetek?
Mi az,hogy minek szültél? te idióta!!!!
És nem,nem a világnak szeretném mutogatni, egyszerűen csak nekem jól esne. Nem vagyunk egyformák,miért baj az ha ilyenre vágyom?
Igen. Régen beletörődtem,hogy nem lesz házasság,azt,hogy elvesz nem azért szokta mondani,mert szekálom,hanem magától. Ez nem téma már köztünk. Nem szoktam ezzel b*sztatni mielőtt bárki azt hinné. Jól esett (volna) kiírni magamból,hogy ez bánt egy kicsit,de hát ez a magyar mentalitás.... ;-)
Szerintem ha csak venne neked egy sima gyűrűt, az nem oldaná meg a problémádat. Te valójában eljegyzésre/házasságra vágysz. Ha csak egy szimpla gyűrűt venne, akkor neked lenne kellemetlenebb, mert magyarázkodni kéne, hogy "hát igen, van gyűrű, de nem az, aminek látszik..." :/
Le kell ülni megbeszélni vele, hogy mi tartja vissza. Indulatok nélkül üljetek le és mondd, hogy neked ez rosszul esik. Aztán reménykedj, hogy vagy olyan fontos neki, hogy megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!