Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kapni egy gyűrűt. Miért nem teszi meg?
Nem akarom erőltetni ezt a témát,el is fogadtam,bogy nem igazán hajlik a párom a házasság felé. Mindig mondja,hogy "majd egyszer elveszlek". 8 éve vagyunk együtt,van már gyerekünk is. Sokszor mondtam már neki,hogy jól esne egy gyűrű. Másnak mindenkinek van,akkor is ha nem házasok. Nyilván az mégjobban esne ha megkérné a kezem,de ha "csak" egy gyűrűt kapnék már az is sokat jelente nekem.
Egyszerűen nem teszi meg...
Minden alkalommal (pl szülinap,évforduló vagy amikor elvisz vacsorazni)várom,hogy hátha most. De semmi.
Nagyon rosszul esik.
Szerintetek?
Én nem hiszem, hogy a Kérdezőnek annyira fontos lenne a házasság. Ha így lenne, valóban nem szült volna még.
Én úgy látom tényleg a gyűrűről van szó. Minden nő szereti az ékszereket. Jelenesetben ez a gyűrű csak az összetartozás jelképe lenne.
Szívesen jelezné a világ felé, hogy tartozik valakihez, még ha papír nincs is róla. Szerintem ez csak jelképes vágy.
Tévedek?
Senki nem volt veled bunkó (na jó, talán a Zsákos :D), csak leírták az igazat, amit fáj hallanod. Fáj, hogy másokat szeret annyira a párjuk, hogy megkéri a kezüket, téged meg csak felcsinálni tudott, de elvenni már nem akar.
Ne bizonygasd már, hogy beletörődtél, hogy nem lesz házasság, mert akkor nem írkálnál ki kérdést és várnád a szánakozó válaszokat. Az meg, hogy nem a külvilágnak szól, szintén kamu, mert akkor nem kellene annyira egy olyan gyűrű, ami nem is szimbolizál semmit. Vegyél magadnak egyet, ugyanannyit jelentene az is, mint a párodból kierőltetett, de valójában nem eljegyzési gyűrű. Magyar mentalitásról meg annyit, hogy neked is az van, csak itt megfordítva van a "dögöljön meg a szomszéd tehene is": ha más kapott gyűrűt, neked is jár!
A kérdésre válaszolva: nem teszi meg, mert NEM AKAR neked gyűrűt venni, eljegyezni vagy elvenni szintén NEM AKAR.
Kérdező, a magyar mentalitást kár belekeverned.
Amúgy ha már.... Van egy magyar közmondás: Késő bánat, eb gondolat."
14-es, te mekkora bunkó vagy... Ha már így elkezded elemezgetni látatlanul a kérdezőt, és lehárpiázod, vajon rólad mit lehetne e megnyilvánulás alapján elmondani?
Kérdező, sajnos elég nagy eséllyel nem fog már elvenni 8 év, és egy gyerek után. Neki egyszerűen nem fontos ez. Nem feltétlenül azért nem, mert akkor kevésbé szeret vagy ilyesmi, vannak férfiak, akiknek az eljegyzés, házasság tényleg csak formaság, és mivel már ennyi ideje együtt vagytok, és a házasság gyümölcse is megvan, ő úgy érzi, hogy felesleges lenne az egész.
El tudom képzelni, hogy neked ez milyen érzés lehet. De sajnos nincs nagyon mit tenni, mert kierőszakolni egyrészt valószínűleg nem lehet, másrészt ha igen, akkor az már úgy rég rossz.
Nem beszéltél erről vele?
" Jól esett (volna) kiírni magamból,hogy ez bánt egy kicsit,"
Látod, pl. erre lennének valók a barátnők. Ja, neked olyan biztosan nincs.
Kell a gyerekhez eljegyzés? Nem.
Lett gyerek? Igen.
Elérte, amit akart? Igen.
El kell jegyeznie ezek után? Nem.
Tudod, előbb eljegyzés, AZTÁN gyerek. Most már mindegy, így jártál, tőrödj bele, hogy te menyasszony se leszel.
18-as vagyok, nem akarok bunkó lenni, de ez van, ha nem tudod elfogadni, szakíts és keress olyat, aki elvesz.
Barátnőm is pont hasonlón nyávog, ott is a párja 10 éve kijelenette, hogy NEM fogja elvenni, ő persze bizakodott.
Gyerek is van, és folyamatos a hiszti, hogy miért nem veszi el.
A te párod is megmondta, hogy nem fog elvenni.
A 11-es tökéletesen megfogalmaztad, köszönöm.
A "kedveskedőknek" meg csak annyit írnék,hogy az őszinteséggel nincs bajom,de a bunkósággal már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!