Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék kapni egy gyűrűt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kapni egy gyűrűt. Miért nem teszi meg?

Figyelt kérdés

Nem akarom erőltetni ezt a témát,el is fogadtam,bogy nem igazán hajlik a párom a házasság felé. Mindig mondja,hogy "majd egyszer elveszlek". 8 éve vagyunk együtt,van már gyerekünk is. Sokszor mondtam már neki,hogy jól esne egy gyűrű. Másnak mindenkinek van,akkor is ha nem házasok. Nyilván az mégjobban esne ha megkérné a kezem,de ha "csak" egy gyűrűt kapnék már az is sokat jelente nekem.

Egyszerűen nem teszi meg...

Minden alkalommal (pl szülinap,évforduló vagy amikor elvisz vacsorazni)várom,hogy hátha most. De semmi.

Nagyon rosszul esik.

Szerintetek?

2018. febr. 15. 20:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%
Mondom én, csak az olyanok válaszát értékeled, akik a lelkedet simogatják és azt mondják, amit hallani akarsz. Akkor minek teszel fel kérdést? Tényleg inkább a barátnőidnek öntsd ki a lelked, mert tőlük - legalább megjátszott - megértést fogsz kapni. Léteznek ilyenek?
2018. febr. 17. 16:19
 22/24 anonim ***** válasza:
73%

Nyilvánvaló, nem akar feleséget, csak barátnőt. Ennyi. Ha már gyerek is van, akkor nem mindegy? Akkor kellett volna erre gondolni, mielőtt házasságon kívül szülsz. Azokat a nőket akik ezt teszik, ritkán veszik feleségül.

Ha nincs lánykérés, csak gyűrű, annak mi az értelme? A környezetedet talán átverheted vele, de egyrészt nevetséges, mert nincs házassági szándék mögötte, te pedig úgyis tudni fogod, hogy ÚGY nem kellesz neki mint törvényes hozzátartozó. Egy gyűrűtől se menyasszony, se feleség nem leszel. Minek akkor?

2018. febr. 19. 02:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Akinek fontos a házasság az nem szül anélkül!

Te mindent megadsz neki házasság nélkül is. Akkor meg minek venne el?

Ezt te magad cseszted el.

2018. febr. 27. 20:33
 24/24 edi11 válasza:
Sajnos nem értik a férfiak, hogy ez azért fontos egy nőnek, mert ha ránézel a gyűrűre, jó érzéssel tölt el, mivel tőle kaptad. Ha ennyire sem képes azért, hogy boldoggá tegyen, nem érdemel meg. Ez csak egy gyűrű, neked sokat jelentene, neki pedig csak vennie kellene egyet. Sajnálom nagyon, borzasztó érzés, ugyanebben a helyzetben vagyok. Ilyenkor úg érzi a nő, hogy még ennyire sem értékelik :(
2019. máj. 28. 04:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!