Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri lemondani a házasságról valaki miatt, aki nem szeretne elvenni?
Ha a helyedben lennék, és ha azért nem is dobnám ki, mert nem akar házasodni, azért már igen, hogy 5 éven keresztül szemrebbenés nélkül a pofámba hazudott.
Két dolgot tehetsz:
- Elnézed az éveken át tartó hazudozását, lemondasz a saját álmaidról, és nyalod tovább a talpát egy kapcsolatnak nevezett fosban
- Szakítasz, és keresel egy normális férfit, akivel közösek a céljaitok, és nem ver át mint a kakit a palánkon
Szerintem ennek nem kéne kérdésnek lennie. Szeretni is marhára szerethet, ha UNDORODIK a veled való házasságtól. Ne alázd már meg magad...
Ajjaj. Ha a közös célok nem egyeznek az sosem vezet jóra. Tulajdonképpen ez egyik legfotnosabb alapja minden kapcsolatnak. A kommunikáció mellett...
Jelezd neki amit itt leirtál.
Hasonló helyzetben vagyok, csak hosszabb kapcsolatban.
NE várj tovább! Keress olyat, akivel egyeznek a terveitek. Ugyan is a házasság nem csupán egy papír. Kit fognak értesíteni először, ha egyikőtökkel történik valami? Többnyire a házastársat, vagy a szülőt.
Gyereket akartok? Ő akar? Vagy ez is olyan mint amit a házasságról mondott?
Arra gondoltál már, hogy 5 éve még úgy gondolta, jó a házasság és van értelme, azonban ennyi év távlatában (akár valaminek a hatására) meggondolta magát? Miért vagy olyan biztos benne, hogy hazudott végig?
A tényeken nem változtat ugyan, mert nem egy a cél köztetek, ha neked ennyire fontos a házasság, akkor szakíts vele.
De ha vele maradsz és elfogadod, hogy nem vesz feleségül, akkor legalább azt tisztázd vele, hogy gyereket szeretne-e, mert ha te igen, és ő nem, akkor ennek szerintem nagyobb súlya van, mint egy házasságnak.
Én nem azért dobnám ki, mert nem akar elvenni, hanem mert évekig hitegetett és hazudott.
Ennyi.
Én inkább próbálnám azt megtudni, hogy miért irtózik annyira ettől? Mert mondjuk a szülei elváltak és sok rosszat látott a házasság miatt? Vagy csak nemes egyszerűséggel téged nem akar elvenni, nem bízik a kapcsolatotokban hosszú távon, ezért inkább hazudik.
Az első verziót megérteném, bár nem tudom, hogy miért nem lehet ezt tisztán megmondani, a második abszolút a hitegetés kategóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!