Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves baratnőmnek szeretnék gyűrűt venni de nem tudom a méretét másik gyűrűjét nem tudom elvenni találomra kéne a mérete?
Vegyél valamilyent és kicserélitek, ha nem jó a méret. Egyébként az ékszerészek fel vannak készülve. Ha nagyjából leírod milyen az ujja mérete fognak tudni segíteni.
illetve utólag lehet tágítani és szűkíteni is, ha nem nézted el nagyon a méretet.
1, kerd meg anyukajat v kozos baratot h segitsen elcsorni a gyurut:) az is jo ha a hata mogott korbe tudjak rajzolni, onnantol mar sima ugyed van
2, vannak azok a jatekautomatak, amiben van gyuru is:) jatekbol kerd meg azzal a kezet egy jo pillanatban es figyeld mennyire nagy ra.
3, V 'talalj' egy olcso gyurut neki, vmi kezmuvesvasaron, h ra gondoltal:) s mar meg is van a meret!:)
4, ha egyutt foztok, esztek vmi csinalj vmi olyat amivel osszekoszolos a gyurujet:) borisd ra a fagyit v ilyesmi. H muszaj legyen levennie letakaritani. Te meg segitokeszen letakaritod:) ha jol benyomod a borodbe a gyurut a kezfejeden, egy kicsit meg nyomot hagy h at tudd rajzolni
Mas nem jut eszembe
Igaza van az előttem szólónak. a jegygyűrűt már nekünk is bővíteni kellett.
A cső hossza egyébként végtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!