Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban 6 hónap után korai az eljegyzés?
Szia.
Nézd,ezt neked kell tudnod..én azt mondanám,hogy elsőkörben puhatolózz a párodnál,hogy mennyie akarja elkötelezni magát..
Egyébként igaz a mondás,lakva ismerszik meg az ember..:)
Amugy mi is távkapcsolattal kezdtük..baátom szabolcs megyében,én pest megyében..több mint 300 km választott el minket..mi 4 nap mulva lettünk volna 3 hónaposak,mikor összeköltöztünk,most leszünk 10 hónaposak...és má a második randin az összeköltözésen gondolkodtunk és nagyon hamar a házasságra terelődött a téma...nemsokára tervezzük az eljegyzést megtatani...
:)
Sok boldogságot nektek is!!!éS csak ugy döntsetek ahogy nektek jó!!!!!!!!!!
Korai.
Még nem távkapcsolatnál is korai lenne. Éljetek együtt előtte egy darabig, sok minden kiderül akkor, hogy tényleg annyira egymáshoz illetek-e.
A te életed, a te érzéseid, a te felelősséget. Meglátásom szerint korai, mert sok év után is tud az ember párja újat mutatni.
A párkapcsolati csiszolódás együtt élve lehetséges. Lakva ismeri meg az ember a társát. Felismerés, megismerés, tapasztalat után lehet komolyabb lépést tenni. Addig gyerekes fellángolás.
Az egy dolog, hogy elképzelsz valamit a társadról. Hiszed, reméled a legjobbat embertársadról. Ilyenkor nem is gondolsz arra, hogy akár problémák is lehetnek. A gondok megoldása során kiderülhet ki miként gondolkodik, s ezt hogy lehet közösen kivitelezni.
A leánykéréshez kellenek a tapasztalatok, együtt megélt jó és rossz dolgok. Aztán lehet a lehetőségekhez képest a legjobb döntést hozni. 29/n
Pedig szerintem jobb, ha az összeköltözés van előbb.
Bár a fene tudja... én két éve élek a barátommal, és belegondolva ez a két év sokkal többet ért, mintha lenne egy gyűrű az ujjamon. Azzal max szegény egyedülálló barátnőimet akasztanám ki :)
Az eljegyzésnek akkor van értelme, ha azt jelzi, hogy már gyakorlatilag szervezitek az esküvőt. Teljesen felesleges előtte. Főleg ha összeköltöztök, aztán valami miatt mégse jön össze...
Mégy egy dolog: mielőtt összeköltöztem a párommal, megtudtam, hogy arra készül, hogy megkéri a kezem. Nem voltam még kész rá, teljesen kiborultam, szakítottam is vele. Pusztán mert megijedtem. A barátnőddel, főleg ha ilyen előélete van, akkor emiatt lehet, hogy még ezt nem játszanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!