Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két és fél hét járás után eljegyzés? Barátságból szerelem? Őrültség lenne? Többi lent
Négy éve ismerem őt,legjobb barátok voltunk azóta,ráadásul mindig is helyesnek gondoltam őt,rendesnek.Türelmes és megbízható,mindig egymáshoz rohantunk ha baj volt vagy lelki probléma,akármilyen baj.
Neki eddig is csak komoly kapcsolata volt,nekem is csak sajnos rosszul végződött mindkettőnknek...
Több mint két hete mondta el hogy mit érez irántam,én is ugyanígy érzek,összejöttünk,tehát kb igazából két hét fél hete körülbelül együtt vagyunk.
És most jött a "nagy"kérdés...Igazából én szívem szerint igent mondanék,akár pizsamában is a nappali kanapén neki...
Régen is már másképp tekintettünk egymásra,de valahogy egyikünk sem lépett semmit.Sok embert hallok hogy vártak ezzel e szét mentek akik pedig rövid idő után belecsaptak már 40-50 éves házasok,ráadásul nagyapám két hét után kérte meg mamámat,egy hónap múlva esküvő lett és ha mamám sajnos nem halt volna meg most lennének 40 éves házasok (papámnak azóta sincs senki az életében pedig ez már négy éve hogy mamám elment).
"Igazából én szívem szerint igent mondanék,akár pizsamában is a nappali kanapén neki... "
Akkor mondj.
Bárki bármit mond, meg bármennyire is emlegetitek itt a friendzonet, a legjobban a barátait tudja megismerni az ember. Azért, mert a barátaival mindenki önmaga, míg ha valaki azért megy oda egy pasihoz vagy egy csajhoz, hogy felszedje, akkor nyilván megpróbál neki imponálni.
Szerintem ti az elmúlt 4 évben már láttátok, hogy ki milyen, mert nem volt értelme, hogy maszkokat viseljetek egymás előtt.
22/N
Hol/hogyan ismerted meg? Munkahelyen? Közös tanulmányok (felsőoktatás, tanfolyam, stb.) alatt? Családi kapcsolataid/rokonok mutatták be neked ünnepi alkalmon (pl. esküvőre voltatok hivatalosak, vagy halotti torra, stb.)?
Elnézést, hogy ilyen részletekbe menően faggatózom, de azt gondolom, hogy az ismeretség indulásának "mikéntje" is lehet némiképp meghatározó egy kapcsolat folytatásában...
Kapaszkodó: milyen külső/belső tulajdonsága vonz a legjobban? Ki tudnád fejezni egyetlen szóval?
Ha biztos lennél benne akkor nem hinném, hogy feltetted volna a kérdést (szerintem). Egyébként nem kell azonnal összeházasodni. Ismerjétek meg egymást újra, mint egy pár, járjatok pár hónapot, költözzetek össze... ilyenek.
Amúgy a sok éves kapcsolat házasság előtt SEMMIRE nem garancia. Ismerek 8 év után házasodott (ebből 4 évig együtt élt) embert, aki 1 évvel esküvő után el is vált.
Mi a férjemmel 7.5 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok. Mindössze 1 hónapja voltunk egy pár, mikor feltette a kérdést a férjem, és nem voltak kétségeim, igent mondtam, és nem csinálnánk semmit másképp:) Pedig a mi kapcsolatunk kezdetét csak egy 2,5 hetes netes ismerettség előzte meg. Korábban egyáltalán nem ismertük egymást, mégsem volt semmi gond ebből. Ti ráadásul nem is vagytok ismeretlenek egymás számára teljesen.
Az erős, stabil, boldog kapcsolat és egymás megismerése nem azon múlik, hogy valakivel x hónapja, vagy 5 éve vagy együtt. Hanem a kettőtök hozzáállásán, hogy őszinték vagytok-e egymáshoz, ugyanazt akarjátok-e, és hogy az érzéseitek valódiak-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!