Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szabadulószobában lánykérés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadulószobában lánykérés?

Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy egy szabadulószobában kérem meg a barátnőm kezét. A játék végén egy széfet kell kinyitni és ott lenne a gyűrű, pezsgő, rózsa szépen elhelyezve. Szerintetek ez jó ötlet?

2017. dec. 18. 10:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A születésnap elég béna ötlet, a legtöbb nő nem díjazza a karácsonyi/szülinapi lánykéréseket.

Az évforduló az, amire a legtöbb nő igent mondana, az végülis csak rólatok szól, hozzátok köthető dátum.

Szülinapra szeritnem ne tervezz eljegyzést, de te tudod, te ismered.

Nyilván igent fog mondani akkor is, de ne legyen benne rossz érzés, hogy miért nem egy sima pénteken kért meg.. Érted:d

De maga az ötlet nekem tetszik.

Ha szereti a szabadulószobákat, akkor biztosan értékelni fogja.

A videó felvételt próbáld elkérni majd a szobáról, szerintem szuper lenne ezt utólag visszanézni majd.

A legtöbb nő imádná, ha képen vagy videón meg lenne örökítve az eljegyzés pillanata.

Szóval ezt próbáld még lezsírozni.

De szerintem tök jó ötlet.

2017. dec. 18. 21:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, de szerintem sem a szülinapján kéne.
2017. dec. 19. 18:18
 23/24 anonim válasza:
Megtörtént már? Örült neki? :D
2018. jan. 4. 17:07
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, megvolt a lánykérés. :) Nagyon örült és tetszett neki az egész! Semmi problémája nem volt azzal, hogy a szülinapján kértem meg. Azt mondta, az volt élete legboldogabb pillanata! :)
2018. ápr. 21. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!